Om Vica

Om Vica

- mere glæde og mere kvalitet

Siden 2004 har vi specialiseret os i orangerier, udestuer og pavilloner i vedligeholdelsesfri materialer. I vores egen tegnestue udarbejder vi det design, som passer til dit hus, have og behov. Med produktleverandører der har mere end 45 års erfaring i branchen, leverer vi altid en færdig og gennemprøvet løsning, så alt, hvad vi sender af sted, er kvalitetstestet.

Vi glæder os til at gøre din drøm til virkelighed og hjælpe dig med at skabe et rum, hvor du har lyst til at være.

Læs mere om fordelene ved VICAs orangerier i artiklen her.

Jyske håndværkere og moderne design

VICA blev grundlagt af to jyske tømresvende Carsten Piihl og Anders Christiansen og specialist i design Victoria Burles. Et unikt samarbejde mellem håndværkstraditioner og tidløst design med et stilfuldt look gik i gang, som har gjort VICA til, hvad det er i dag, enkelt og tidløst design i robuste materialer.

Tilfredshed i højsæde

Med udstilling i Kolding og Greve og hovedkontor i Kolding leveres og opstilles produkterne i dag over hele Skandinavien, Tyskland og England. Det er blevet til mange tilfredse kunder, der sætter pris på både kvalitet, god service og en konkurrencedygtig pris. Hos os får du mere glæde og mere kvalitet.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om vores produkter, er du altid velkommen til at sende en forespørgsel. Vi behandler den hurtigst muligt.