- forlænger dine sommeraftener med mange timer og måneder

 

Med en overdækket terrasse kan du sidde ude i de lune sommernætter, drikke rødvin og spille kort natten lang uden at skulle bekymre dig om dug og kuldenedslag. Ligesom en overdækket terrasse beskytter mod solens farlige UV-stråler i middagstimerne. VICA’s terrasseoverdækninger kombinerer et let udseende med en stærk og stabil konstruktion, så du får en overdækning, som kan holde i mange år.

 

Unikke løsninger
Vi skræddersyr løsningen, så den passer til dit hus og dine behov. En overdækket terasse kan se ud på mange måder og ofte ønsker man en stil, der matcher husets. Ved at tilpasse terrasseoverdækningen til den enkelte bygning vil lysindfaldet i husets eksisterende vinduer påvirkes mindst muligt. Se eksempler på forskellige overdækkede terrasser i galleriet nedenfor.

 

Kontakt os for et tilbud
Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en terasseoverdækning, der opfylder dine drømme og behov. Vores vejledende pris på terasseoverdækning varierer fra 4.000 - 16.000 kr pr. kvm. Hent masser af inspiration i vores katalog her eller besøg vores flotte store udstilling.

 

Galleri

Spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at

kontakte os. 

Læs mere om hvad kunderne siger om VICA.