Udestuer - specialdesignet for at matche dit hus

Udestuer

Udestue - når dine dage skal være fulde af lys

Som eksotisk vinterhave, til gløgg og æbleskiver, til grill og lange sommernætter, som spisestue og som familiens samlingssted. En udestue rummer mange muligheder. Derfor står udestuer højt på ønskelisten hos mange af landets husejere. Ikke uden grund. Med en udestue får du på en nem måde udvidet dit opholdsareal samtidig med at det er den investering, der hurtigst øger husets kontante værdi og dit velvære.

En udestue udvisker grænsen mellem ude og inde

En udestue er ikke noget nyt fænomen. Men det er nyt, at isoleringen i dag er så god, at udestuen kan være familiens samlingspunkt året rundt. Tidligere var udestuer for varme om sommeren og for kolde om vinteren. I vores udestuer udnytter vi den nyeste teknologi inden for isolering, konstruktion og glas. Uanset vejret udenfor er du sikret et behageligt klima indenfor.

Vedligeholdelsesfri

Når du først har fået din VICA udestue, kræver den ikke mange vedligeholdelsestimer. Den bevarer udseendet og funktionaliteten år efter år. Med den unikke konstruktion i miljøvenligt formstabilt plast med indlagt stål eller aluminiumsprofiler skades udestuen ikke af regn, frost eller sol på samme måde som en udestue i træ. Med en VICA udestue kan du derfor glemme alt om forårsklargøring og bare slappe af hele året.

Dit hus - dine behov – vores løsning

Alle VICA udestuer bygges, så de passer til husets størrelse og arkitektur. Du kan vælge mellem tre grundmodeller: gavl-, hjørne- og sidemodel.

Alle vores modeller kan tegnes og bygges i et utal af stilarter, størrelser, vinkler og endda farver. Vi hjælper dig med at finde lige præcis den tilbygningsløsning, der matcher dit hus. En udestue er et oplagt valg, hvis du drømmer om at få en tilbygning til en god pris.

Vores vejledende kvm. pris på en udestue er: 7.000 - 16.000 kr.

Kontakt os for et tilbud

Drømmer du om en udestue? Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne, pris og gode råd om udestuer. Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud, råd og vejledning. Se også vores katalog eller besøg vores flotte udstilling.

Spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. 

Læs mere om hvad kunderne siger om VICA.

 

Inspiration

Hent inspiration til jeres udestue. Se vores katalog online her. Eller bestil det med posten via denne formular.