Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

Rum til samvær og nærvær tæt på lyset og naturen

Med udsigten til lyset og naturen nyder familien i fulde drag deres nye orangeri. De lyse 23 m² er blevet stedet, som giver dem ny energi i en travl hverdag. Her kan de følge årstidernes skiften, opleve magien når lys og mørke mødes og komme helt ned i tempo, mens de nyder samværet og nærværet i tæt forening med lyset og naturen. 

Case1-3.jpg
Skærmbillede 2018-02-16 kl. 14.21.59.png

Rum til ro og fordybelse

Den tætte integration med familiens hus, har gjort orangeriet til stedet, hvor hvert familiemedlem kan slappe af - sammen eller helt for sig selv i selskab med lektier, en god bog, yoga-måtten eller mere kreative sysler. Tiden sættes på pause og roen og fordybelsen breder sig. 

Lektietid.jpg
Billede_1-6.jpg
Under åben himmel.jpg
billede_1-2.jpg
Case1-2.jpg

Rammerne skaber ny energi

Derfor er et orangeri ikke bare en glasbygning. Det er meget mere. Det er rammen om de ting som giver én noget. Rammen om tilstedeværelse, fordybelse, nærvær og trivsel. Et rum som skaber sin egen magi mellem huset og haven. Et rum som på forunderlig vis er i stand til at skabe fornyet energi til hverdagens gøremål.

Case1-4.jpg
Case1-1.jpg

Ude og inde på samme tid

Den store dobbeltdør og de 7 oplukkelige vinduer giver rum til lys og energi og en direkte kontakt til lyset og duftene i naturen og haven udenfor. Med et lys- og varmedæmpende glastag, er orangeriet et rum, som selv på varme dage er behageligt og inspirerende at opholde sig i. Og når vinden suser og sneen fyger sørger de isolerede elementer sammen med brændeovnen for, at hyggen er helt i top og at orangeriet er et rart sted at være. 

Fakta om orangeriet

Den store dobbeltdør og de 7 oplukkelige vinduer giver rum til lys og energi
Med et lys- og varmedæmpende glastag, er det selv på varme dage behageligt at opholde sig i
De isolerede elementer sørger sammen med brændeovnen for at hyggen er helt i top
Den tætte integration med familiens hus, har gjort orangeriet til et rum som på forunderlig vis er i stand til at skabe fornyet energi

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Find nærmeste showroom