s8-1.jpg

Den grønne oase er blevet hele familiens samlingspunkt

Et rum til hygge og sjove, eksotiske planter
I forbindelse med at Familien Eriksen købte nyt hus, var der ingen tvivl – der skulle bygges et drivhus på huset. – Det har været en drøm i mange år, at få et drivhus med sjove og eksotiske planter, og samtidig have et sted, hvor der også er plads til familiens hyggestunder, siger Birte Eriksen.

– Vi havde brug for at drivhus med kraftige profiler, der kunne sættes fast på huset og stå på en træterrasse.

– Samtidig skulle det også kunne holde til en børnefamilie, så at løsningen kunne fås med sikkerhedsglas var et ekstra plus. Endelig var det vigtigt for os at løsningen kunne fås i en speciel farve, da vi gerne ville holde en ren hvid og sort stil på husets facade.

– Et af de helt afgørende parametre for at bruge penge på en udbygning af huset, var muligheden for at forlænge foråret, sommeren og efteråret. At det er billige kvadratmeter sammen-lignet med en traditionel tilbygning og samtidig ser æstetisk flot ud, er jo kun et ekstra plus.

S9-2.jpg
s8-1.jpg
s8-2.jpg
S9-1.jpg

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Find nærmeste showroom