Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

Stort eller lille drivhus - hvad skal du vælge?

Vil du gerne have et drivhus til haven, eller ønsker du at udvide boligen med et drivhus? Og har du svært ved at vælge størrelsen? For at komme tættere på en beslutning er det vigtigt, at tænke over hvad du vil bruge drivhuset til.

Ønsker du at dyrke din interesse for grønne, eksotiske planter og komme hurtigere igang med grønsagerne? Eller ønsker du at svøbe dig ind i varmen, duften og lyset alene eller sammen med vennerne og familien?

Uanset om du ønsker et ekstra uderum til ophold, til at dyrke eksotiske planter eller begge dele, så kan vi finde en størrelse, der passer præcis til dig - det vigtigste er blot, at du kan beskrive dine drivhusdrømme, så vi i fællesskab kan finde en løsning til dig.

Siden 2004 har vi specialiseret os i at bygge både små drivhuse og store drivhuse, som er både robuste og funktionelle. Uanset hvilket drivhus du vælger, går vi ikke på kompromis med design, kvalitet og service - vi ønsker nemlig, at du får den bedste oplevelse hos os.

 

Små drivhuse

Er du på udkig efter et drivhus til en mindre have eller terrasse, hvorfra du kan nyde lyset og de grønne omgivelser? Eller ønsker du et drivhus, som skaber rammerne for, at du kan komme hurtigere igang med grønsagerne og få en tidligere høst? 

Hos VICA Danmark kan du vælge mellem mange forskellige størrelser og designs - også små drivhuse, som stadig er robuste, funktionelle og i højeste kvalitet.

Se mere

Store drivhuse

Har du brug for mere plads? Og vil du gerne bruge drivhuset både til din grønne hobby og som samlingspunkt for hele familien? Så skal du vælge et stort drivhus, som giver flere muligheder for udfoldelse.

Her kan du indrette dig med alt hvad der måtte passe ind i din hverdag lige fra spisebord og stole, loungemøbler og større eksotiske planter og træer. På den måde kan drivhuset blive omdrejningspunktet for både dig og din familie. 

Se mulighederne her

Drømmer du om et helt unikt drivhus?

Hos VICA Danmark kan du designe dit drivhus, helt som du ønsker det. Kontakt os i dag og lad os hjælpe med at designe en løsning, som passer præcis til dine drømme. 

Kontakt os

Gå på opdagelse i vores store inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Find nærmeste showroom

Mere kvalitet for pengene

VICA Danmark drivhuse er fremstillet af solide kvalitetsmaterialer, der er vedligeholdsesfrie og designet til det danske vejr. Dette sikrer dig en løsning, der holder i mange år uanset vind og vejr.

Vælger du en løsning fra VICA Danmark, er du garanteret 5 års garanti. Så får du ekstra tryghed oven i købet. Vil du vide mere? 

Kontakt os

Har du brug for hjælp?

Få personlig rådgivning der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Book et møde
USP 2.jpg

Få en pris på dit drivhus

Vi har et stort udvalg af drivhuse og mange forskellige designs og størrelser. Prisen afhænger af, om du vælger et at vores designs i faste størrelser eller om du helt selv vil vælge design, mål og størrelse.

Kan du selv montere drivhuset eller ønsker du, at vores faguddannede håndværkere skal stå for opgaven, har dette også indflydelse på prisen.

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog