Vi sikrer en tryg og nem proces

Når du bygger med VICA Erhverv, er du sikret en høj kvalitet gennem hele byggeprocessen. Vi tager også ansvaret for endelig teknisk opmåling af dit orangeri, din udestue, pavillon eller drivhus. 

Vi kan skræddersy en løsning, der passer til dine ønsker og behov ligesom vores faguddannede håndværkere sørger for montering i højeste kvalitet. Vi sætter en ære i at gøre hele processen nem og tryg for dig, så du kun skal tænke på at glæde dig til, at din drøm bliver til virkelighed.

Trin for Trin

01

Afklaring af ønsker og behov

Der er mange overvejelser der skal gøres inden der investeres i eksempelvis et orangeri eller en udestue. Derfor står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilken løsning, der kan matche dine ønsker og behov.

Book tid til møde i vores showroom i Kolding eller Greve, så vil vi præsentere dig for forskellige løsninger og i de fleste tilfælde, kan vi give et tilbud på den ønskede løsning.

02

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud

I vores tilbud, som er ganske uforpligtende, medfølger en udførlig beskrivelse af materialer og byggearbejdet - lige fra støbning til afslutningsvis fugning. Yderligere medfølger en målsat teknisk 3D tegning og efter aftale en arkitektlignende tegning.

03

Købsaftale og byggetilladelse

Efter din accept af tilbuddet fremsendes købsaftalen til underskrift. Nu kan ansøgningen om byggetilladelsen igangsættes og vi kan, med en underskrevet fuldmagt fra dig, ansøge om byggetilladelsen ved kommunen. Du slipper altså for alt besværet - vi er med dig hele vejen og sørger for at alt er klart og godkendt til byggeprocessen.

04

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat

Efter godkendt byggetilladelse starter byggeprocessen. Byggedatoen aftales og måltagning af byggeopgaven foretages af en af vores erfarne byggeledere, som ligeledes vil være din direkte kontakt og løbende holde dig orienteret om projektets fremdrift og tidsplan. Vores faguddannede håndværkere vil desuden sikre, at du får monteret bygningen korrekt og i højeste kvalitet.

05

Gennemgang og aflevering

Når projektet er færdigt, udarbejdes en afleveringsrapport, hvor eventuelle mangler anføres. Måtte der være enkelte mangler, vil udbedringen iværksættes omgående. Ved afslutningen af projektet sikrer vi, at byggeriet er udført i højeste kvalitet og i overensstemmelse med dine forventninger.

Dine fordele

Med VICA Erhverv får du

  • Produkter i høj kvalitet inden for design og godt håndværk
  • Produkter som giver sikkerhed for lang levetid - fire gange så lang levetid som tilsvarende produkter i træ
  • Et patenteret system med smalle profiler, integrerede koblinger, hjørnestolper og tagrender.
  • Kvalitetssikring
  • Hjælp til ansøgning om byggetilladelse
  • 5 års garanti på produktet og den håndværksmæssige udførelse
  • Byg Garanti
  • Egne professionelle montører
Vi sikrer en tryg og nem proces