Vi sikrer en tryg og nem proces

Når du vælger en glasbygning eller overdækning fra VICA Erhverv, får du hjælp til at designe og opføre din glasbygning, så du få den helt rigtige løsning og en nem byggeproces.

Vi har mange års erfaring med opførelse af glasbygninger og sørger for en sikker og nem proces, så glasbygningen / overdækningen til dit projekt er helt uden bøvl - vi har også stor erfaring med de lovmæssige aspekter af opførelsen af uderum.

Vores faguddannede håndværkere sørger for montering i højeste kvalitet. Vi står for kvalitetssikring, og du får 5 års garanti, samt vedligeholdelsesdokumenter med.

Trin for Trin
Afklaring af ønsker og behov

01

Afklaring af behov

Uanset, hvad formålet med din glasbygning er, kan vi hjælpe med at finde den rette løsning. Er det til en eksisterende boligforening, et helt nyt projektbyggeri, en restaurant eller et hotel, kontorudvidelse eller noget helt andet – så kan vi hjælpe dig.

Vi har faste modeller, der nemt kan opføres hos dig, eller vi kan skræddersy en løsning, så den passer perfekt ind i arkitektens vision.

Kontakt os på tlf. eller mail, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine behov.

Skitseforslag og tilbud

02

Skitseforslag og tilbud

Når vi har afklaret dine behov, kan vi begynde at designe din glasbygning og komme med et tilbud. Du kan selv vælge, om du ønsker en standardmodel, eller om vi skal skræddersy en løsning, der passer perfekt ind i omgivelserne. Herefter kan vi lave en 3D-visualisering af glasbygningen.

Står du med et projektbyggeri, hvor en arkitekt har designet en glasbygning, kan vi kigge på denne og lave (potentielle) nødvendige rettelser. Vi kan lave skitser og 3D-visualiseringer, der kan eksporteres direkte til arkitektens tegneprogrammer.

Købsaftale og byggetilladelse

03

Købsaftale og koordinering af projektet

Når du har accepteret tilbuddet, fremsendes købsaftalen til din underskrift. Herefter kan vi gå i gang med at koordinere projektet. Vi planlægger opførelsen i samarbejde med dig og sørger for, at alt er klar til byggeprocessen.

Skal glasbygningen opføres i forbindelse med andet byggeri, fx som en del af dit projektbyggeri, snakker vi sammen med de relevante parter hos dig, så vi kan koordinere opførelse af glasbygningen til når jeres bygning(er) står klar.

Byggeriet igangsættes

04

Igangsættelse af byggeriet - vi sørger selvfølgelig for kvalitetssikring og dokumentation

Når købsaftalen er underskrevet, og vi har koordineret projektet, kan vi aftale byggedato. Du får koblet en byggeleder til dit projekt, som styrer hele projektet. Det er vores faguddannede håndværkere, der opfører glasbygningen.

Når vi opfører glasbygningen, står vi for at kvalitetssikre arbejdet, og du modtager KS-rapport, kontrolplaner, samt drift- og vedligeholdelsesplaner efter afsluttet byggeri

Gennemgang og aflevering

05

Gennemgang og aflevering

Når glasbygningen er færdig, gennemgår vi projektet sammen. Måtte der være enkelte mangler, vil udbedringen iværksættes omgående.

Ved afslutning af projektet sikrer vi, at byggeriet er udført i højeste kvalitet og i overensstemmelse med dine forventninger. Her får du også en afleveringsrapport, samt al dokumentation: Du får KS-rapporten, kontrolplaner og garanti, samt drift- og vedligeholdelsesplaner.

Dine fordele

Med VICA Erhverv får du

  • Produkter i høj kvalitet inden for design og godt håndværk
  • Produkter som giver sikkerhed for lang levetid - fire gange så lang levetid som tilsvarende produkter i træ
  • Et patenteret system med smalle profiler, integrerede koblinger, hjørnestolper og tagrender.
  • Kvalitetssikring
  • Hjælp til ansøgning om byggetilladelse
  • 5 års garanti på produktet og den håndværksmæssige udførelse
  • Byg Garanti
  • Egne professionelle montører

Bliv ringet op

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilke løsninger, der kan matche dine ønsker og behov.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig i det ønskede tidsrum i formularen.

Vi sikrer en tryg og nem proces