Projekt / Orangeri

Café oplevelser i orangeriet i oplevelsesparken Universe

Fakta om projektet

Type
Fritstående orangeri
Kvm
72 m²
Døre og vinduer
2 stk. dobbelt hængslet dør med 28 mm lav tærskel.

4 stk. lamelvinduer med manuel åbnefunktion

8 stk. tagvinduer med elektrisk styring og fuldautomatisk regn og vind sensor.
Farve
RAL9005 Sort
Glas
4 mm hærdet glas.
Profiler
Pulverlakerede aluminiums profiler
Fundament
Vandret fliseareal.
favorite_border favorite Gem
Billeder fra projektet
Alternativ til parkens øvrige salgssteder
Om Projektet

Alternativ til parkens øvrige salgssteder

- Orangeriet er tænkt som et alternativ til de øvrige steder i parken, hvor man også kan købe mad og drikke. Vi savnede et sted, hvor også et lidt mere modent publikum kunne sidde ned og få stillet sulten, og det har været en succés, siger Gert Jensen, Chefgartner hos Universe.

Helt fyldt op

Helt fyldt op

- Publikum har taget rigtigt godt imod nyheden. Og vi er også utroligt glade for orangeriet, som er helt fyldt på de dage, hvor vejret er lidt lunefuldt.

- Det fungerer rigtigt fint med et menukort, der bl.a. byder på verdens koldeste is, kage, sandwich, softice og infused water (vand med vitaminer) i det hyggelige orangeri. Orangeriet, som også kan varmes op - er meget stemningsfuldt indrettet med bl.a. store oliventræer, grene og anden dekoration - og med masser af blomster omkring de hyggelige café-borde.

Udluftning og solgardiner

Udluftning og solgardiner

I den meget varme og lange sommer 2018 har det været lunt at opholde sig derinde på de allervarmeste dage, men de nyindkøbte solgardiner har bragt temperaturen betydeligt ned til glæde for både kunderne og de ansatte. Og så hjælper det naturligvis også, at orangeriet er udstyret med 2 dobbeltdøre i begge sider, lamelvinduer i begge ender og med mange vinduer i taget med automatisk oplukning.

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Vi har samlet en masse inspiration og gode råd i vores katalog, så du kan drømme dig hen og finde den løsning, der er den rigtige for dig.

Du vælger selv, om du vil se kataloget online – eller vil have det tilsendt fragtfrit med posten.