Hero 1200x680-3.jpg Hero 1200x680-3.jpg

Kom til InspirationsWeekend den 12.-13. januar i Kolding 

Vær med når VICA og Pavillon Danmark slår sig sammen til VICA Danmark - et helt unikt univers inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. Oplev også et overflødighedshorn af inspirerende interiør særligt udvalgt til indretning af dit uderum. 

Vi glæder os til at præsentere vores helt nye univers til InspirationsWeekenden, hvor vi også lancerer vores nye hjemmeside med hele paletten inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.   

Mosiak VICA+PD+VICA DK-2 NY.jpg

Kolding 12.-13. januar 2019 (Nordager 22, 6000 Kolding)
Program lørdag og søndag kl. 10-15

  • Oplev den franske gourmetkok Nicolas Vahé og forkæl både øjne og smagsløg, når den populære kok disker op med velsmagende og smukt serverede smagsprøver

  • Se unikt interiør fra RUMMLiving.dk - vores nye webshop med alt inden for indretning af dit uderum 

  • Få nyttige tips til din have fra Kaj Evers - havearkitekten, som også præsenterer et stort udvalg af skulpturelle planter og træer

  • Oplev nyheden Eos Royal - vores nye drivhus i elegant design - til en helt særlig pris i denne weekend

  • Konkurrencer, eksklusive tilbud og meget meget mere

 

Mosiak VICA+PD+VICA DK-3 NY.jpg

Danmarks største udvalg inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse - til alle boliger og i flere prisklasser

Dette er din mulighed for at få inspiration til, hvordan du kan komme tidligere igang med foråret, forlænge sommeren til langt ind i det sene efterår eller blot få et rum tæt på lyset og naturen i læ for vind og vejr - hele året.

Vi har et bredt udvalg til alle boliger og i flere prisklasser, så medbring gerne billeder, tegninger eller drømme, så hjælper vi med at designe en løsning, der passer til dig og din bolig.

Mosiak m Phine 3.jpg

Oplev 2.500 m² inspirerende showroom med hele 31 forskellige modeller, der alle er stylet med unikt interiør fra RUMMLiving.dk

Når du besøger vores showrooms, vil du opleve magien og stemningen i et glashus, der er fuldt indrettet med inspirerende interiør fra RUMMLiving.dk. Du finder alt fra robuste møbler til fine tæpper, puder og krukker og i mange forskellige prisklasser. 

Du kan også følge med på de sociale medier. Her deler kvinden bag RUMM Living, Phine, dagligt ud af sine tanker og fif om indretningsdesign og viser dig, hvordan du skaber perfekte hyggekroge, der gør dine rum til mere end bare rum.