Indret dit uderum

Når du har købt et orangeri, drivhus, en udestue eller en pavillon er rammen for dit nye favoritsted sat. Herefter er det tid til at skabe et rum, der afspejler din livsstil og personlighed – altså et rum, hvor du og dine nærmeste skaber værdifulde stunder og øjeblikke. Det gør du blandt andet gennem indretningen. I den forbindelse står eksperterne fra vores møbel- og interiørwebshop RUMM Living klar med inspiration og viden. De kan gøre dig klogere på blandt andet indretning af din udestue, orangeri, drivhus eller pavillon. 


Hos RUMM Living er de altid klar til at hjælpe, og du kan med fordel komme forbi vores showroom i Kolding eller Køge, hvis du søger inspiration til indretningen af dit orangeri. Her kan du som altid gå på opdagelse i de udstillede huse, som er fuldt indrettet og stylet efter tidens tendenser. 

OM RUMM LIVING

Specialister i indretning af uderum

Vores webshop rummliving.dk blev lanceret i januar 2019 som sidste led i det helhedskoncept, der i dag udgør VICA Danmark. Hvor VICA er eksperterne i design og levering af kvalitetsglasbygninger er RUMM Living eksperterne i indretningen deraf. På webshoppen finder du derfor et stort udvalg af møbler og interiør specielt udvalgt til netop indretning af uderummet. 

Passionen for indretning, interiør og livsstil har imidlertid ført det inspirerende univers endnu videre og har i dag udviklet sig til også at rumme møbler og interiør til boligen samt overtøj og hyggetøj til de hyggelige stunder både ude og hjemme. 

Mød Eksperterne
Josephine Hundevadt
Indretningskonsulent & Produktansvarlig
Christina Rizak
Salgskonsulent & Showroomansvarlig Kolding
Josephine Mie Rasmussen
Salgskonsulent & Showroomansvarlig Køge
Stephanie Pedersen
Salgskonsulent
book_online Book møde