Inspiration & gode råd

Det kan for nogle virke som en større opgave at indrette sin nye glasbygning eller overdækning og samtidig forstå hvilke møbler og tekstiler, der kan tåle solens UV stråler og de omskiftelige temperaturer. Hos RUMM Living er vi eksperter inden for dette område, og vi står altid klar til at guide jer i den rigtige retning.

Vi giver dig her tips og ideer til, hvordan du kan få det maksimale ud af din glasbygning eller overdækning og samtidig have mulighed for at sætte dit personlige præg på detaljerne. 

Felix Smith får hjælp af RUMM Living

Som et maleri med ramme...

En udestue havde længe stået på ønskelisten hjemme hos Felix Smith og familien. Så da drømmen gik i opfyldelse sendte vi Josephine fra RUMM Living ud for at guide ham til den rigtige indretning. 

Se filmen om projektet her og hør hvordan hun hjælp ham til at skabe et rum hvor det gode liv dyrkes. 

Rum til afslapning

Sæt kulør på dit uderum med æstetisk og funktionel indretning

Gå dit byggeprojekt i møde med funktionelle løsninger, nye tekstiler og farver, der sætter kulør på dine uderum, hvad enten det er på terrassen, i haven, udestuen, orangeriet eller drivhuset. 

Vi giver dig tips og ideer til hvordan du kan få det maksimale ud af dit udeliv, hvad enten du vil dyrke dine egne grøntsager, fordybe dig i kreative projekter eller blot læne dig tilbage og nyde duften, lyden og lyset fra naturen. Du kan læse hele artiklen her

 

Vedligeholdelse og behandling af bambusmøbler

Gode råd til bambusmøbler

Bambus er kendt som et stærkt og vedligeholdelsesfrit naturmateriale, hvilket gør det ideelt at anvende til havemøbler. 

Men der er alligevel nogle ting, du skal vide og være opmærksom på ift. materialet, når du køber bambusmøbler. Vi har samlet de gode råd i vores artikel her

Hvordan indretter du din udestue?

Inspiration til indretning af din udestue

 En udestue rummer mange muligheder og kan være den perfekte løsning for udvidelse af boligen med mere lys i hverdagen. Er din udestue et rum til samvær med vennerne og familien? Er det dit kreative helle? Eller er det her, hvor du lader solens stråler give dig fornyet energi? 

Har vi vakt din interesse? Så kom og besøg os i vores showrooms

Nordager 22, 
6000 Kolding

Åbningstider: 
Mandag - fredag: 8.00-16.30
Lørdag: 10-14
Søndage og helligdage: Lukket

Industrivej 2, 
4600 Køge

Åbningstider: 
Mandag - fredag: 9:30-17.30
Lørdag: 10:00-14:00
Søndage og helligdage: Lukket

book_online Book møde