VICA Danmark kundecase 1 (8).JPG

På besøg i hverdagens lyse rum

Vi mennesker er forskellige. Interesser er individuelle, og det er forskelligt, hvad der giver værdi for den enkelte. Fælles for os alle er dog, at vi som mennesker har brug for lys.

At være i tæt kontakt med naturen og det livgivende dagslys skaber velvære og energi, og er en væsentlig kilde til et sundt helbred – både fysisk og psykisk.

Vi har besøgt en række familier, som alle har inviteret lyset og naturen indenfor. De har slået dørene op og budt velkommen i deres unikke glasbygning, som hver især danner ramme om det rum, der giver værdi for dem.

Følg med her på siden og lad dig inspirere af deres individuelle historier, der afspejler det liv og den hverdag, der leves i netop deres orangeri, udestue eller drivhus – tæt på lyset og naturen - på alle tider af året.

Se de første historier her.

Et rum til livsbekræftende sysler

Der dufter af sol og sommer i orangeriet, hjemme hos Line, hvor tomat-, agurk- og melonplanter samt basilikum og bredbladet persille står frodigt og smiler til hende. Hun glæder sig hver dag over orangeriet - et rum i naturen, hvor hun kan dyrke sin store passion for blomster, planter og selvforsyning.

Læs hele historien

Drivhuset fuldender det nybyggede hus

Hyggelige fællesområder og mulighed for masser af udeliv. Dette stod øverst på familiens ønskeliste, da de i 2018 gik i gang med at bygge deres drømmehjem. 

Læs hele historien