Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Uderstue VICA Danmark.JPG

På besøg i hverdagens lyse rum

Vi mennesker er forskellige. Interesser er individuelle, og det er forskelligt, hvad der giver værdi for den enkelte. Fælles for os alle er dog, at vi som mennesker har brug for lys.

At være i tæt kontakt med naturen og det livgivende dagslys skaber velvære og energi, og er en væsentlig kilde til et sundt helbred – både fysisk og psykisk.

Vi har besøgt en række familier, som alle har inviteret lyset og naturen indenfor. De har slået dørene op og budt velkommen i deres unikke glasbygning, som hver især danner ramme om det rum, der giver værdi for dem.

Følg med her på siden og lad dig inspirere af deres individuelle historier, der afspejler det liv og den hverdag, der leves i netop deres orangeri, udestue eller drivhus – tæt på lyset og naturen - på alle tider af året.

Se historierne her.

Genskabte barndomsminder i orangeriet

Duften af planter, varme fra brændeovnen og masser af hygge. Sådan husker Pia barndommen i bedsteforældrenes udestue, og det var netop disse skønne minder, parret ønskede at gengive, da beslutningen om at tilføje et orangeri til plantegningen blev taget. Det integrerede orangeri var således en del af projektet fra starten, da de i 2018 gik i gang med at bygge deres drømmehjem.

Læs hele historien

Et orangeri i kærlighedsgave

Det storslåede orangeri på hele 67 m2, som samler hovedhuset og garagebygningen i en smuk helhed, var en kærlighedserklæring af den vaskeægte slags fra Jens Jørgen til hustruen Tina. Det var nemlig gaven fra ham til hende, da de i 2015 kunne fejre deres sølvbryllup. 

Læs hele historien

En stue midt i den pragtfulde æblelund

Med et orangeri placeret frit i haven, kommer man væk fra huset og den travle hverdag. Det var årsagen til, at familien fra Skive valgte et fritstående orangeri placeret midt i den pragtfulde æblelund, hvorfra familien kan nyde de skønne omgivelser det meste af året  – som at tage på ferie i sin egen have.

Læs hele historien

Et rum til livsbekræftende sysler

Der dufter af sol og sommer i orangeriet, hjemme hos Line, hvor tomat-, agurk- og melonplanter samt basilikum og bredbladet persille står frodigt og smiler til hende. Hun glæder sig hver dag over orangeriet - et rum i naturen, hvor hun kan dyrke sin store passion for blomster, planter og selvforsyning.

Læs hele historien

Drivhuset fuldender det nybyggede hus

Hyggelige fællesområder og mulighed for masser af udeliv. Dette stod øverst på familiens ønskeliste, da de i 2018 gik i gang med at bygge deres drømmehjem. 

Læs hele historien

Udestuen samler familien

'Vi søger herud hele tiden’, lyder det fra familien på fire i Hedensted. Den 21 m2 store udestue er blevet samlingspunkt for hele familien og alle nyder godt af det ekstra rum, som danner rammen om både leg, hygge og festlige sammenkomster.

Læs hele historien

I drivhuset er der lys for enden af arbejdsdagen

Med kig til himlen og omringet af alt det grønne både i og udenfor drivhuset, har Anette og Erik fået et lyst og indbydende rum med et levende, hyggeligt og grønt miljø – præcis, som de drømte om. 'Vi kan komme ud og nyde lyset og naturen sidst på dagen, selv når vejret ikke arter sig'. Og efteråret er ingen undtagelse.

Læs hele historien

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog