VICA Danmark kundecase 1 (8).JPG

På besøg i hverdagens lyse rum

Vi mennesker er forskellige. Interesser er individuelle, og det er forskelligt, hvad der giver værdi for den enkelte. Fælles for os alle er dog, at vi som mennesker har brug for lys.

At være i tæt kontakt med naturen og det livgivende dagslys skaber velvære og energi, og er en væsentlig kilde til et sundt helbred – både fysisk og psykisk.

Vi har besøgt en række familier, som alle har inviteret lyset og naturen indenfor. De har slået dørene op og budt velkommen i deres unikke glasbygning, som hver især danner ramme om det rum, der giver værdi for dem.

Følg med her på siden og lad dig inspirere af deres individuelle historier, der afspejler det liv og den hverdag, der leves i netop deres orangeri, udestue eller drivhus – tæt på lyset og naturen - på alle tider af året.

Se historierne her.

Et rum til livsbekræftende sysler

Der dufter af sol og sommer i orangeriet, hjemme hos Line, hvor tomat-, agurk- og melonplanter samt basilikum og bredbladet persille står frodigt og smiler til hende. Hun glæder sig hver dag over orangeriet - et rum i naturen, hvor hun kan dyrke sin store passion for blomster, planter og selvforsyning.

Læs hele historien

Drivhuset fuldender det nybyggede hus

Hyggelige fællesområder og mulighed for masser af udeliv. Dette stod øverst på familiens ønskeliste, da de i 2018 gik i gang med at bygge deres drømmehjem. 

Læs hele historien

Udestuen samler familien

'Vi søger herud hele tiden’, lyder det fra familien på fire i Hedensted. Den 21 m2 store udestue er blevet samlingspunkt for hele familien og alle nyder godt af det ekstra rum, som danner rammen om både leg, hygge og festlige sammenkomster.

Læs hele historien

I drivhuset er der lys for enden af arbejdsdagen

Med kig til himlen og omringet af alt det grønne både i og udenfor drivhuset, har Anette og Erik fået et lyst og indbydende rum med et levende, hyggeligt og grønt miljø – præcis, som de drømte om. 'Vi kan komme ud og nyde lyset og naturen sidst på dagen, selv når vejret ikke arter sig'. Og efteråret er ingen undtagelse.

Læs hele historien

Rum til samvær og nærvær tæt på lyset og naturen

Nærvær er fundamentalt for vores trivsel. Derfor er det vigtigt, at vores hjem giver os rum til ro og fordybelse. Find tid til hinanden omgivet af lyset og naturen.

Udforsk mere