Kunderne siger

Margit

Margit, Åbyhøj

Der findes altid en VICA-løsning, uanset huset eller haven. Det erfarede Margit fra Aabyhøj, da hun talte med vores salgsrådgiver. “Det var lidt af en udfordring at finde den rigtige løsning, syntes jeg. Mit hus er jo som det er, så enten skulle jeg gå 7 trin ned i mit orangeri, eller også skulle jeg bygge orangeriet, så jeg kunne gå direkte ud i det. Jeg valgte det sidste”, siger Margit, der i dag står med en flot og æstetisk løsning, der matcher hendes gamle villa og den gamle have.

Helle og Claus

Helle og Claus, Guldager

Helle og Claus fra Guldager var i tvivl, om de skulle bygge et drivhus eller et orangeri, da de skulle anlægge deres nye have. “Vi endte med at vælge et orangeri efter at have været i Kolding og besøgt VICAs udstilling. Her så vi alle de mange kombinationsmuligheder og måder, vi kunne indrette et orangeri på”, fortæller Helle og Claus.

Lene og Carsten

Lene og Carsten, Give

Lene og Carsten fra Give havde flere ideer i hovedet, men fandt den rigtige løsning, da de valgte at besøge VICAs udstilling i Kolding. “I lang tid talte vi om at købe et sommerhus, derefter diskuterede vi med hinanden, om vi i stedet skulle vælge at bygge en udestue. Det var længe den idé, vi havde i hovedet, men efter et besøg hos VICA i Kolding, hvor vi så de mange muligheder, der er for at udnytte haven på den bedste måde, så endte vi med at vælge et fritstående orangeri.”

Lene og Jens

Lene og Jens

“Vores hus er fra 1929, men alligevel passer orangeriet perfekt til arkitekturen.” Hos Lene og Jens stod VICA for koordineringen af hele projektet, inklusiv opbygningen af den høje sokkel, så hus og orangeri kunne matche hinanden.

Lene og Jens valgte et orangeri, hvor iso - leringen var i top. “Vi sidder derude hele året. Vi følger årstidernes skiften og hygger os med venner og familie – og så nyder vi, at selv sarte planter trives og skaber en god og grøn atmosfære.”

Marianne og Jan

Marianne og Jan, Randers

Hos Marianne og Jan i Randers havde de et ønske om at sommeren skulle vare hele året. Hos VICA kunne vi ikke opfylde hele ønsket, men det var ikke meget galt. “Vi søgte på “orangeri” på nettet og stødte hele tiden på VICA. Så enkelt begyndte det hele faktisk,” forklarer Marianne og Jan om, hvordan de stille og roligt begyndte at forfølge deres drøm om at forlænge sommeren, og om hvordan de gennemsøgte markedet for mulige løsninger

Karen og Niels

Karen og Niels, Mariager

Karen og Niels fra Mariager hentede inspiration i VICAs udstilling i Kolding og lavede deres eget lille ideoplæg. “Vi kom med vores egen lille skitse til VICA, og i løbet af nul komma fem blev vi præsenteret for en perfekt løsning, hvor vores drømme blev imødekommet og som respekterer vores villa. Vi har fået en udestue med glas hele vejen rundt, så vi kan få den fulde glæde af udsigten di - rekte mod Mariager Fjord. Den brede fol - dedør kan hurtigt åbnes, så vi nemt kan skabe en dejlig terrassestemning i godt vejr”, siger Karen og Niels, der er yderst tilfredse med deres VICA-løsning.

Henrik og Kate

Henrik og Kate

Henrik og Kate havde langt hen ad vejen en ret præcis forestilling om hvilken form for udestue, de kunne tænke sig. “Ingen af os var klar over, hvor meget mate - rialerne betyder. Vi havde nok mest tænkt i design. Det var lidt af en aha-oplevelse, da vi hørte, at VICAs løsninger er vedligehol - delsesfri, og at der er tænkt over isolering og udluftning,” forklarer Henrik og Kate.

Birgitte

Birgitte, ejer af restauranten Saltoftehus

“Om morgenen kigger vores gæster på fasanerne ude på græsset, og om aftenen kommer rådyrene”.

VICAs løsninger kan uden problemer skaleres op, så de kan benyttes af virksomheder. Det er sket med restauranten Saltoftehus, hvor indehaveren, Birgitte, valgte et stort VICA-orangeri, da hun ville forkæle sine gæster.

“Vores ønske var at få flere siddepladser i vores konferencerestaurant og samtidig få en bedre udnyttelse af hele sydsiden på bygningen. Det skulle selvfølgelig ske med respekt for bygningens arkitektur. Vi valgte en klassisk og meget stilfuld løsning fra VICA. Det er den bedste investering, vi nogensinde har lavet,” siger Birgitte fra Saltoftehus.

Birthe & Laus

Birthe & Laus

I flere år havde Birthe og Laus ledt efter den rette overdækning til deres terrasse. Så fandt de VICA. ”Som sagt, havde vi kigget længe efter en overdækning, der kunne passe til vores hus men uden held. VICA var de eneste, der kunne lave overdækningen med det pyramidetag, som passer så godt til husets gamle stil,” forklarer Birthe. ”Ikke bare har VICA de bedste produkter, de har også den bedste service,” siger Laus.

Familien Larsen

Familien Larsen

Da familien Larsen købte deres hus på Thurø for tredive år siden, kun et stenkast fra Svendborgsund troede de ikke, at udsigten kunne være anderledes. Med deres nye pavillon har familien fået et brag af en udsigt hele vejen rundt. Set i bakspejlet erkender hun, at de nok skulle have købt den pavillon for tyve år siden.

Inger & Jens

Inger & Jens

Inger og Jens faldt for VICA’s imødekommenhed med det samme. De ville have kvalitet. Det fik de med VICA. ”Det var VICA’s imødekommenhed og gode service, vi faldt for og så selvfølgelig pavillonen. Da vi så den, var vi slet ikke i tvivl,” forklarer Inger. "Det er pragtfuldt, at pavillonen er vedligeholdelsesfri, så vi kun behøver at pudse vinduer.” siger Inger. Pavillonen har opfyldt, alle de krav de havde til et uderum i haven.

Bente Andersen

Bente Andersen

Bente er slet ikke i tvivl om, hvorfor hun valgte VICA’s udestue. ”Det jeg faldt for, var de vedligeholdelsesfrie materialer, og at jeg hos VICA helt selv kunne vælge farven på taget. Desuden fik jeg den bedste rådgivning hos VICA, som hjalp mig med den optimale løsning af temperatur og ovenlys i udestuen,” siger Bente. I dag fortryder hun ikke, at hun betalte en smule ekstra for at få den perfekte løsning.

Lene & Flemming

Lene & Flemming Jørgensen

Efter at Lene og Flemming havde besluttet sig for en udestue, ringede de til VICA. ”Vi fik en god behandling og hjælp. De kom hjem til os og målte op, og de gav gode råd om, hvordan vores drøm kunne opfyldes. Senere var der en lille justering af en dør, og VICA kom omgående med et smil og lavede det. Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet,” siger Flemming Jørgensen.

Nanna & Mogens

Nanna og Mogens

Nanna og Mogens’ orangeri i Skanderborg kræver ingen vedligehold. Parret glæder sig især over den lette vedligeholdelse, hvor forårsklargøringen klares med lidt sæbevand og lidt olie til hængslerne, fordi orangeriet er bygget i vedligeholdelsesfrie materialer. Det ses næsten ikke, at orangeriet i dag har klaret syv danske vintre. ”Der er ikke noget, der tærer eller ruster. Det står stadig lige så smukt og velholdt, som da vi fik det,” siger Mogens.

Familien Tinggaard

Familien Tinggard

Familien Tinggard fra Gelsted har investeret både i et VICA orangeri og en pavillon. De ønskede sig et orangeri, som var godt isoleret, og hvor taget ikke var gennemsigtigt. ”I et traditionelt drivhus ved man jo, at der bliver alt for varmt om sommeren og alt for koldt om vinteren. Orangeriet bruger vi året rundt til afslapning. Vi har fået utrolig god service og information. De aftalte tider er blevet overholdt, og vi kan kun give VICA de bedste anbefalinger," siger Preben Tinggaard.

Inge & Erik

Inge og Erik Burgaard, Hedensted

Inge og Erik Burgaard fra Hedensted bruger al fritiden i orangeriet.

”Jeg kan helt klart anbefale ALLE at bruge VICA. Processen har været gnidningsfri og servicen super god!”

Sådan skriver Inge på sin haveblog. I dag er der ikke meget rengøring i Inge og Eriks hjem, for de tilbringer størstedelen af deres fritid i deres nye hjemmegartneri - orangeriet fra VICA, som de selv har været med til at tegne.