Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

Hvorfor vælge VICA Danmark?

Når du vælger et orangeri, en udestue, en pavillon eller et drivhus fra VICA Danmark, får du en gennemtænkt løsning i højeste kvalitet og til gode priser. Vi tilbyder et stort udvalg af eksklusive løsninger, der både er elegante og så robuste, at de nærmest er designet til det stadig kraftigere og omskiftlige danske vejr.

Siden 2004 har vi specialiseret os i at bygge glasbygninger i højeste kvalitet, og uanset om du ønsker en skræddersyet løsning eller vælger en af vores faste designs går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service - vi ønsker nemlig, at du får den bedste oplevelse hos os.

Profilvideo still1.jpg

Løsninger til alle behov
Med vores stærke brands, der i dag omfatter både VICA og Pavillon Danmark, kan vi imødekomme ethvert behov. VICA er til dig, der ønsker et isoleret orangeri, udestue eller pavillon, som du kan bruge hele året. 

Er behovet mere en løsning, der primært har til formål at forlænge foråret, sommeren og efteråret skal du vælge vores Pavillon Danmark uisolerede drivhuse, orangerier og pavilloner.

18.09.2018_Vica16824.jpg

Fokus på gode kundeoplevelser
Som en af de største leverandører inden for højkvalitets orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse er det vores fornemmeste opgave at sikre den bedste oplevelse for dig. 

Derfor sætter vi en stor ære i at hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig uanset dine drømme, husets arkitektur og havens udformning. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og står altid klar med professionel rådgivning, så du er sikret tryghed lige fra det første møde til færdig leveret produkt.

Gult hus - lysnet.JPG

Byg Garanti
Når du bygger med VICA Danmark, bygger du med en håndværker, der er medlem af brancheorganisationen Byg Garanti. Det sikrer dig 5 års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde, uanset om det drejer sig om ombygning, reparation eller tilbygning. Derudover yder vi 5 års produktgaranti. 

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver dig en ekstra sikkerhed for udbedringen af eventuelle fejl for op til 150.000 kr.

Nem og tryg byggeproces
Når du bygger med VICA Danmark, er du sikret en høj kvalitet gennem hele byggeprocessen. Vi hjælper med at ansøge om byggetilladelse og vi tager samtidig ansvaret for endelig teknisk opmåling af din løsning, ligesom vores faguddannede håndværkere sørger for montering i højeste kvalitet.

Vi sætter en stor ære i at gøre hele processen nem og tryg for dig, så du kun skal glæde dig til, at din drøm bliver til virkelighed

Robust og vedligeholdelsesfri
Integrationen af elementerne og materialet i plast giver sikkerhed for lang levetid på produktet. Bygninger og elementer fremstillet i plast har næsten fire gange så lang levetid som tilsvarende elementer i træ. 

Vi passer på miljøet med bæredygtige produkter
Hos VICA Danmark vil vi gerne skabe rum, hvor du bare har lyst til at være. Rum, hvor du kan nyde lyset og naturen hele året. For at vi kan give dig de bedste vilkår for dette, er det vigtigt for os at rammerne er skabt med et æstetisk og miljømissigt hensyn.

Derfor har vi fokus på en høj standard inden for design og godt håndværk, ligesom alle vores materialer i plast, aluminium og stål er udviklet ud fra et bæredygtigt hensyn og er næsten 100 procent genanvendelig. 

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Find nærmeste showroom

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog