vica_faaborg_181.jpg

Garanti

Byg Garanti

Når du bygger med VICA, bygger du med en håndværker, der er medlem af brancheorganisationen Byg Garanti. Det sikrer dig 5 års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde, uanset om det drejer sig om ombygning, reparation eller tilbygning. Ansvaret for materialets kvalitet ligger naturligvis hos producenterne.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver dig en ekstra sikkerhed for udbedringen af eventuelle fejl for op til 100.000 kr.

VICA Kvalitetssikring - vi sikrer kvaliteten

Når du bygger med VICA, er du sikret en høj kvalitet gennem hele byggeprocessen. Vi hjælper med at ansøge om byggetilladelse og vi tager samtidig ansvaret for endelig teknisk opmåling af dit orangeri, din udestue eller pavillon. 
Vi kan skræddersy en løsning, der passer til dine ønsker og behov ligesom vores faguddannede håndværkere sørger for montering i højeste kvalitet. Vi sætter en ære i at gøre hele processen nem og tryg for dig, så du kun skal glæde dig til, at din drøm bliver til virkelighed.

Længere levetid

Integrationen af elementerne og materialet i plast giver sikkerhed for lang levetid på produktet. Bygninger og elementer fremstillet i plast har næsten fire gange så lang levetid som tilsvarende elementer i træ. 

Vi passer på miljøet med bæredygtige produkter

Hos VICA vil vi gerne skabe rum, hvor du bare har lyst til at være. Rum, hvor du kan nyde lyset og naturen hele året. For at vi kan give dig de bedste vilkår for dette, er det vigtigt for os at rammerne er skabt med et æstetisk og miljømissigt hensyn. 

Derfor har vi fokus på en høj standard inden for design og godt håndværk, ligesom alle vores materialer i plast, aluminium og stål er udviklet ud fra et bæredygtigt hensyn og er næsten 100 procent genanvendelig. 

Persondatapolitik

Læs mere her: Personoplysninger