Godt håndværk og tidsløst design tilpasset dig og din bolig

VICA startede i 2004 med de to jyske tømresvende, Carsten Piihl og Anders Christiansen samt designer Victoria Burles Piihl. Et unikt samarbejde mellem gode håndværkertraditioner og tidsløst design blev startskuddet på drømmen om at skabe rum, hvor man har lyst til at være.

I dag er vi et stærkt team på 32 engagerede medarbejdere, og er i 2017 blevet kåret som Gazelle-virksomhed for anden gang. Vi har showrooms i Kolding og Greve med sammenlagt 26 udstillingsmodeller. 

Hos VICA sætter vi en stor ære i at designe og bygge orangerier, udestuer, pavilloner og drivehuse i højeste kvalitet. Det er blevet til mange tilfredse kunder, der sætter pris på godt håndværk, individuelt design, højt serviceniveau og gode priser. 

Kom godt i gang

Vi visualiserer dine drømme 

For os er det vigtigt, at vi bygger i overensstemmelse med dine drømme. Derfor sætter vi en stor ære i at afdække dine ønsker tidligt i processen blandt andet via arkitektlignende tegninger, som visualiserer din VICA løsning i sammenhæng med huset og haven.  

Læs mere

Byggeprocessen

Vi gør det nemt og
trygt for dig

Når du bygger med VICA, er du sikret en høj kvalitet og tryghed gennem hele processen. 

Læs mere

 

Vores firma

Mød teamet 

Vores firma er sammensat af et stærkt team, som alle brænder for godt håndværk, design og glade kunder. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilke løsninger, der kan matche dine ønsker og behov.

Kontakt os

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om vores produkter, er du altid velkommen til at sende en forespørgsel. Vi behandler den hurtigst muligt.