Hvad koster et orangeri?

Et orangeri kan både stå alene eller integreres på boligen. Denne fleksibilitet er en af årsagerne til, at mange vælger et orangeri fra VICA Danmark. Uanset husets arkitektur og havens udformning sørger vi altid for, at orangeriet harmonerer med omgivelserne - og at det naturligvis matcher dine ønsker og behov.

Men hvad koster et orangeri? Vi laver skræddersyede løsninger og derfor afhænger prisen af mange ting som eksempelvis størrelse, design og materialer.

Du er derfor velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den løsning, der egner sig bedst til dine behov og ønsker. 

Hvad koster et orangeri?

Hvad koster et orangeri?

Prisen på et orangeri er afhængigt af, hvordan du ønsker orangeriet skal se ud. Overvejelser såsom størrelse og materialer er afgørende faktorer på prisen, og det samme gælder beslutningen om, hvorvidt orangeriet skal være integreret på din bolig eller være fritstående.

Herunder kan du finde prislister på vores glasbygninger, samt få information om, hvad der påvirker prisen.

 

Gå på opdagelse iblandt vores Orangerier

Se vores store katalog med hele 268 siders inspiration inden for orangerier og meget mere. Vi giver samtidig gode råd, tips og idéer fra havemanden og indretningsarkitekten, samt alt hvad der er værd at vide omkring orangerier. Du kan både se det online eller downloade det som PDF.

Vi er eksperterne

Hvorfor vælge VICA Danmark?

Siden 2004 har vi leveret isolerede pavilloner i højeste kvalitet. Vi forener stolte håndværkertraditioner med design og arkitektur. Når du køber en udestue hos os, får du kun de bedste materialer, som alle er CE-mærket og dermed garanti for, at dit orangeri overholder alle gældende krav til sikkerhed, sundhed og miljø.

VICA Danmark består af et professionelt team, der alle sætter en ære i at designe og bygge orangerier i højeste kvalitet. Vi hjælper også med at søge om byggetilladelse ligesom vores egne håndværkere hjælper dig trygt og nemt igennem hele byggeprocessen.

Orangeri pris

Prisen på et orangeri afhænger af dine valg: Vi hjælper med at designe orangeriet, så det passer til din bolig og kan stå et hyggeligt sted i haven. Her kan du nyde ro og få grønne fingre.

Når vi skal designe et orangeri, er du med til at bestemme materiale, farver og typen af glas, samt størrelse og udformning. Orangeriets pris afhænger dermed også af, hvilke beslutninger du tager. Besøg os i vores showrooms og få en gratis og uforpligtende snak om dine drømme - så giver vi en mere konkret pris.

 

Dine fordele

Prisgaranti

Bedste kvalitet - bedste pris

Hos VICA Danmark giver vi prisgaranti på sammenlignelige tilbud på orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse fra andre leverandører. Det gør vi, fordi vi ved, at vi har den bedste kvalitet og service til markedets bedste priser.

Flere garantier

  • 5 års garanti på produktet og den håndværksmæssige udførelse
  • Byg Garanti
  • Vi tegner og bygger inden du betaler
book_online Book møde