Vi har nu igen åbent i vores to showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Et orangeri giver fleksibilitet og muligheder – få ideer og inspiration her

Et orangeri kan indrettes på mange forskellige måder alt efter størrelse, behov, smag og behag. Den største forskel på et orangeri og en udestue er, at orangeriet typisk indrettes lidt mere råt og enkelt med mere plads til planter, blomster og køkkenurter og måske fliser på gulvet.

Et orangeri er byggeteknisk det samme som en udestue. Men mens udestuen altid er en påbygning til dit hus, kan orangeriet også opføres fritstående et andet sted på grunden på linje med en pavillon.

VICA Q3 (4).jpg
Der er friere rum og højere til loftet i naturen art. 2 (2).jpg

Vi designer og bygger efter dine ønsker og idéer
Et orangeri er altid en tilføjelse til et hus enten som tilbygning eller stående frit. Vi har mange års erfaring og er gennem årene blevet specialister i at skræddersy løsninger til vores kunder. 

Find forskellige typer orangerier her

Vi kan tilpasse vores orangerier, så vi uanset hustype og valg af byggematerialer på den eksisterende bygning kan lave løsninger, som passer ind, og ikke kræver store indgreb i de eksisterende bygninger.

Vores rådgivere sætter en stor ære i at finde frem til den rigtige løsning i samarbejde med dig.

IMG_9877_8_9.jpg
VICA Q3 (5).jpg

Inspiration til indretningen af orangeriet
En god idé i forhold til indretning er at tænke i enkle, flytbare møbler, som gør rummet mere fleksibelt. Måske skal der til daglig være plads til fordybelse i aviser, bøger og snakke over kaffe og rødvin.

Andre gange skal der inviteres til frokost, holdes børnefødselsdag, og måske huse den årlige dag, hvor havens æbler skal presses til juice.

Uanset din behov kan du få inspiration til din indretning på vores webshop RUMMLiving.dk. Som en del af VICA Danmark har vores indretningsstylist Phine, og kvinden bag webshoppen, samlet alt det, du har brug for, når du skal skabe autentisk og personlig stemning i dit orangeri, din udestue, pavillon eller dit drivhus.

Besøg vores showrooms i Kolding eller Greve og oplev et helt unik univers med mange forskellige glasbygninger, der alle er stylet med møbler og interiør fra RUMMLiving.dk

Find mere inspiration på RUMMLiving.dk

Orangerier

Med den særlige oase kan du skabe harmoni mellem udeliv og indeliv og få flere lyse og lune timer uanset årstid. 

Se orangerier

Husk gardiner til dit orangeri
En ting, man ofte overser i både orangerier og udestuer, er brug af gardiner. Gardiner er effektive til at holde på temperaturen, da de skærmer for den kuldestråling, som kommer fra vinduerne, når temperaturen falder udenfor. 

En kuldestråling, som opstår uanset valg af glas til orangeriet.  En anden fordel ved gardiner er, at det i forhold til orangerier med vestlig placering kan være rart at kunne skærme for den lave sol sidst på dagen.

vica_faaborg_137.jpg

Skab ekstra hygge med en brændeovn

Et orangeri er også et oplagt sted at placere en brændeovn. Med en brændeovn vil man kunne varme orangeriet tilstrækkeligt op til brug også på kolde vinteraftener. 

Dertil kommer de mange hyggelige timer, der kan tilbringes både sommer og vinter i orangeriet i selskab med gløderne og den knitrende varmekilde.

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog
Der er friere rum og højere til loftet i naturen art. 2 (7).jpg

Vælg den rigtige farve til orangeriet

Populære farver til konstruktionen er lige nu sort eller antracit grå, men en bred pallette gør det muligt altid at vælge den helt rigtige farve i forhold til hus og omgivelser.

VICA Danmark har stor erfaring med valg af farver, der passer til dit hus, ligesom vi også kan rådgive omkring designet af orangeriet, så det matcher dine ønsker og idéer.

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde