Få flere fordele med et integreret orangeri - VICA

Få flere udfoldelsesmuligheder med et integreret orangeri

Selvom et orangeri egentlig er skabt til at stå alene i haven, så kan det nemt integreres på huset. Dette giver nye muligheder for at udfolde sig og løsningen kan på én gang fungere som en udestue og et luksus drivhus.

Udover at orangeriet kan bruges som et ekstra opholdsrum, kan det også give huset en helt ny personlighed, hvor charme, hyggelige
kroge og gårdhaver kan opstå.

Bygger du et orangeri i forlængelse af dit hus, skal du ikke en gang tage sko på for at komme ud i din grønne oase. Vi bygger orangeriet, så det smelter sammen med dit hus. Det betyder, at du kan gå lige fra dit køkken, din gang eller stue ud i husets grønne rum. Vi sikrer dig et elegant udtryk, så orangeriet bliver en naturlig forlængelse af huset. På enestående vis forener vi det robuste med det dekorative, så du får en elegant konstruktion i forlængelse af dit hus i et solidt materiale. Med muligheden for at integrere orangeriet med dit hus får du endnu mere ud af orangeriet uanset vejr.

Vores orangerier er så effektivt isoleret, at de kan huse selv de mest sarte krydderurter hele året rundt. De er bygget med isoleret tag og glas så den gode temperatur holder året rundt. Et orangeri er derfor perfekt til eksempelvis citrustræer, appelsiner, figen og oliven og velegnet til blomster eksempelvis engelske roser, den fyrige røde dipladenia eller den lyserøde kameliaer.

 Vores vejledende kvm. pris på integreret orangeri er: 7.000 - 16.000 kr.

Spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os.

Læs mere om hvad kunderne siger om VICA.