Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

VICA fritstående orangeri (1).jpg

Fritstående orangerier

Vælger du, at orangeriet skal stå frit i haven, får du et selvstændigt rum i haven. Her kan du nyde din have fra nye vinkler året rundt. Du bestemmer selv, om det skal stå midt i haven, i en hyggelig krog eller måske i forlængelse af terrassen, hvorfra aftensolen bedre kan nydes eller udsigten til vand og marker er bedre.

Uanset dit valg sørger vi altid for, at løsningen harmonere med omgivelserne. På enestående vis forener vi det robuste med det dekorative, så du får et fritstående orangeri med en elegant konstruktion i et solidt materiale.

Isolerede orangerier
Vores orangerier er så effektivt isoleret, at de kan huse selv de mest sarte krydderurter hele året rundt. De er bygget med isoleret tag og glas, så den gode temperatur holder året rundt.

Et orangeri er derfor perfekt til eksempelvis citrustræer, appelsiner, figen og oliven og velegnet til blomster eksempelvis engelske roser, den fyrige røde dipladenia eller den lyserøde kameliaer.

Rum til ro og velvære

I en have lidt uden for København ligger dette smukke orangeri. Familien ønskede et fristed til at lade op i en travl hverdag og løsningen blev et klassisk orangeri, som går i ét med de grønne omgivelser og som skaber rammerne til ro og velvære.

Se mere

Et lille stykke af Sydfrankrig blev taget med hjem

Når man efter mange år i Sydfrankrig vender hjem til Danmark, savner man hurtigt de sydlandske, lune temperaturer. Det var i hvert fald tilfældet for familien i Billund, der efter kort tid i Danmark besluttede at trække den sydlandske stemning med hjem. 

Se mere

Et romantisk fristed i haven

Et orangeri giver masser af plads til personlig stil. Skab din helt egen romantiske oase i haven, ligesom familien i Egtved.

Se mere

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Sommerhus i haven

Hvorfor køre mange kilometer gennem myldretider for at komme til et sommerhus? For parret i Give gav det ingen mening. Det gjorde det 21 m² store orangeri i den såkaldte Oxfordshiremodel på en terrasse-ø midt i haven til gengæld.

Se mere

Afslapning og vækst i ét

Tæt på huset og på grundens bedste udsigtsplet ligger nu dette charmerende og nordisk inspirerede orangeri med spir. Dermed er et vindblæst område blevet omdannet til rendyrket charme, der lokker til ophold.

Se mere

Fordele - fritstående orangerier

Du bestemmer selv den helt optimale placering - så du på bedste vis kan nyde din udsigt, din have og dit hus
Der kan ikke opstå problemer med integration med det eksisterende hus
Et isoleret fritstående orangeri får hurtigt en særlig funktion: en stue eller fristed i haven
Et fritstående orangeri bliver ofte også benyttet som et lille sommerhus

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer og pavilloner.

Find nærmeste showroom

Det magiske rum

Omgivet af lyset og naturen nyder familien på fire i fulde drag deres nye orangeri. Det er blevet stedet, hvor både børn og voksne får ny energi i en travl hverdag.
Læs hele historien