Hvad koster et orangeri ?

Et orangeri kan både stå alene eller integreres på boligen. Denne fleksibilitet er en af årsagerne til, at mange vælger et orangeri fra VICA Danmark. Uanset husets arkitektur og havens udformning sørger vi altid for, at orangeriet harmonerer med omgivelserne - og at det naturligvis matcher dine ønsker og behov.

Men hvad koster et orangeri? Vi laver skræddersyede løsninger og derfor afhænger prisen af mange ting som eksempelvis størrelse, design og materialer.

For at give dig en idé om prisen, har vi her vist nogle priseksempler på både integrerede og fritstående orangerier. 

Lad dig inspirere

Se konkrete priser og bliv inspireret ved at downloade vores katalog online, eller få det sendt med posten - Kvit og frit.

I kataloget finder du også gode råd, tips og idéer fra havemanden og indretningsarkitekten.

Se katalog

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book møde

Hvorfor vælge VICA Danmark?

Siden 2004 har vi leveret isolerede orangerier i højeste kvalitet. Vi forener stolte håndværkertraditioner med design og arkitektur. Når du køber et orangeri hos os, får du kun de bedste materialer, som alle er CE-mærket og dermed garanti for, at dit orangeri overholder alle gældende krav til sikkerhed, sundhed og miljø.

VICA Danmark består af et professionelt team, der alle sætter en ære i at designe og bygge orangerier i højeste kvalitet. Vi hjælper også med at søge om byggetilladelse ligesom vores egne håndværkere hjælper dig trygt og nemt igennem hele byggeprocessen.