Vi har nu igen åbent i vores to showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Hvad koster et orangeri ?

Et orangeri kan både stå alene eller integreres på boligen. Denne fleksibilitet er en af årsagerne til, at mange vælger et orangeri fra VICA Danmark. Uanset husets arkitektur og havens udformning sørger vi altid for, at orangeriet harmonerer med omgivelserne - og at det naturligvis matcher dine ønsker og behov.

Men hvad koster et orangeri? Vi laver skræddersyede løsninger og derfor afhænger prisen af mange ting som eksempelvis størrelse, design og materialer.

For at give dig en idé om prisen, har vi her vist nogle priseksempler på både integrerede og fritstående orangerier. 

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book møde

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Hvorfor vælge VICA Danmark?

VICA Danmark er til dig, der værdsætter høj kvalitet til gode priser. Vi ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse. Derfor går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service.

Læs mere