Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Pyramidetag aflang2.jpg

Orangeri med aflang pyramidetag

Et integreret kvalitets orangeri på 21,3 m² med 70 mm Matrix-profiler. 28 mm lavengergi glas med varmkant. Med indlagte 26 mm sprosser i vinduerne. Tag i 24 mm thermo sikkerhedsglas.

Orangeriet koster fra kr. 215.000,- incl. moms og excl. bund og montering.

Prisen gælder den viste model. Har du andre ønsker om størrelse, mål og design, så kan vi skræddersy en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Orangeri med aflang pyramidetag - fakta

Størrelse: 21,3 m² ( indvendige mål 5200 mm x 3700 mm )
Isolererede elementer i 70 mm Matrix profiler
28 mm lavenergiglas med varmkant
Miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie materialer
Tag i 24 mm thermo sikkerhedsglas
4 stk. topstyrede vinduer med friktionsbremse og aflåseligt greb
Standard farve hvid indvendig og udvendig
1 stk. dobbeltdør med greb, cylindre og justerbare hængsler

Hvorfor vælge VICA ?

Vi designer og bygger efter dine ønsker og behov
Vi leverer isolerede produkter i højeste kvalitet
Vi sørger for byggetilladelse
Vores egne professionelle håndværkere sørger for montagen
Vores produkter er vedligeholdelsesfrie
Vi hjælper dig igennem hele byggeprocessen

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book møde

<!-- JSON-LD-markering genereret af Google Markeringsværktøj til strukturerede data. --> <script type="application/ld+json"> { "@context" : "http://schema.org", "@type" : "Product", "name" : "Orangeri med aflang pyramidetag", "image" : "https://www.vica.dk/media/2442/pyramidetag-aflang2.jpg?anchor=center&mode=crop&mode=Crop&width=900&height=600&rnd=131733056090000000&format=jpg&quality=80", "description" : "Et integreret kvalitets orangeri Størrelse: 21,3 m² ( indvendige mål 5200 mm x 3700 mm ) Isolererede elementer i 70 mm Matrix profiler 28 mm lavenergiglas med varmkant Miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie materialer Tag i 24 mm thermo sikkerhedsglas 4 stk. topstyrede vinduer med friktionsbremse og aflåseligt greb Standard farve hvid indvendig og udvendig 1 stk. dobbeltdør med greb, cylindre og justerbare hængsler Prisen gælder den viste model. Har du andre ønsker om størrelse, mål og design, så kan vi skræddersy en løsning, der passer til dine ønsker og behov.", "brand" : { "@type" : "Brand", "name" : "VICA Danmark", "logo" : "https://www.vica.dk/images/logo.png" }, "offers" : { "@type" : "Offer", "price" : "fra kr. 215.000,- incl. moms og excl. bund og montering." } } </script>