Vi har nu igen åbent i vores to showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

VICA orangeri.jpg

Fakta

26 m² integreret orangeri med isolerede elementer og varmedæmpende glastag
Orangeriet er udstyret med både brændeovn og mobil gasvarmeovn
En dobbeltdør og seks oplukkelige vinduer sikrer en behagelig temperatur, når det er varmt i vejret
Den 60 cm høje hvide brystningsmur matcher huset farve
Elementerne er i farven sort udvendig og hvid indvendig
Orangeriet er blevet familiens foretrukne rum - det bruges hver dag - morgen - middag og aften

Efteråret giver ekstra hygge i orangeriet

”Vi bruger vores nye orangeri, hver dag – morgen, middag og aften”. Sådan lyder det fra ejeren af dette smukke, integrerede orangeri fra VICA.

Familien er meget begejstrede for det nye orangeri, som giver ekstra plads til hygge, spil, lektier, arbejde og fordybelse. Fornemmelsen af at sidde midt i naturen, har givet denne familie fra det sydjyske en helt ny interesse for, hvad der sker i naturen – lige udenfor orangeriets døre.

En øjenåbner
De har fået øjnene op for alt det der sker i naturen – de spotter nu både fugle og vildt – og er begyndt at interessere sig for, hvilke dyr der er lige derude. Familien ved nu, at det bl.a. er knortegæs og flagspætter, der er på besøg i deres have, sammen med de mange trækfugle.

Tid til fordybelse
De kortere dage indbyder også til mere fordybelse og til at finde mere tid og ro til sig selv. Faktisk mener familien, at den allerbedste tid i orangeriet er om efteråret, hvor det er ekstra hyggeligt at sidde i udestuen og opleve morgenen gry i familiens skød. Og om eftermiddagen se dagen aftage, med frit udsyn til himlens flotte farvespil.

Orangeriet indbyder i den grad til hyggestunder, med knitrende flammer i brændeovnen og rusk og regn på ruderne – og måske lidt varmt at drikke i krusene.

18.09.2018_Vica16826.jpg
18.09.2018_Vica16845.jpg
VICA orangeri.jpg
18.09.2018_Vica16884.jpg
18.09.2018_Vica16849.jpg
18.09.2018_Vica16864.jpg
18.09.2018_Vica16933just1.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog