Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

vica_faaborg_711b.jpg

Fakta

Det integrerede orangeri samler hovedhuset og udhuset
De små sprosser foroven i orangeriet matcher husets
Hele orangeriet er udført med lavenergi glas og Stop-sol glas i taget
Der er integreret en brændeovn, som både giver et lunt orangeri og sikrer, at hyggen er helt i top

Idyllisk landsted får nye udfoldelsesmuligheder

En gammel drøm er gået i opfyldelse for parret i Fåborg med det nye orangeri fra VICA. Drømmen var at få mere glæde af annekset ved siden af det smukke gamle hovedhus med bindingsværk og afvalmet tag.

Et skræddersyet lyst rum
Det lykkedes til fulde med det skræddersyede, integrerede orangeri som er blevet et lyst rum med perfekt udsigt til haven. Samtidig er der skabt læ og et hyggeligt gårdhavemiljø foran orangeriet, som også giver mange gode timer udendørs.

Selve orangeriet er udført med små sprosser foroven i elementerne, som både matcher bondehusets stil, og som samtidig sikrer et uhindret udsyn ud i haven.

Fokus på den gode isolering
Med støbt sokkel og gulv, isolerede elementer og lavenergiglas er fokus lagt på den gode isolering, som er en nødvendighed når orangeriet skal benyttes hele året. Den integrerede bændeovn sikrer den lune hygge, samtidig med at den arkitektonisk fuldender rummet.

Orangeriet samler også de to eksisterende bygninger i en smuk og værdifuld unik helhed - til gavn og glæde for hele familien.

 

vica_faaborg_711b.jpg
vica_faaborg_655.jpg
vica_faaborg_137.jpg
vica_faaborg_632.jpg

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde