Vi har nu igen åbent i vores to showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

_K1A5486integre_Content Slide.jpg

Den bedste start på dagen

En østvendt oase
Sprosser i vinduerne, der matcher husets. En hældning på taget, der gør det samme. Fire smukke lag mursten oven på soklen, der angiver, at her kommer orangeriet. Denne familie i Horsens har fået 25 m² morgenmadsstue, der hænger sammen med huset ned til mindste detalje og lukker masser af lys ind.

Planter og velvære
Familien har allerede en udestue til eftermiddags og aftensol, så dette orangeri er udelukkende til for at sikre den bedste start på arbejdsdagen 

for landbrugsfamilien. Og de grønne fingre er kommet med indenfor. Her har masser af grønne planter ideelle vækstbetingelser. Måske det bliver appelsinjuice fra egen avl i nærmeste fremtid?

Bedste pladsudnyttelse
Fra en terrasse, der kun blev brugt, når betingelserne var ideelle, har familien nu fået et orangeri, der inviterer til gode morgenstunder hver eneste morgen. Taget er vedligeholdelsesfrit og lavenergiglasset holder varmen ude om sommeren og inde om vinteren.

Fakta

Dette orangeri er orienteret mod morgensolen, og giver familien en fantastisk start på dagen
Sprosserne i vinduerne og tagets hældning matcher huset og skaber sammenhæng
Masser af grønne planter giver gode betingelser for grønne fingre
Vedligeholdelsesfrit tag og lavenergiglas holder varmen ude om sommeren og inde om vinteren
Det 25 m² store orangeri i Horsens bliver primært brugt til morgenmåltiderne
inte_12 (2)_Content Slide.jpg
inte_12 (1)_Content Slide.jpg
_K1A5486integre_Content Slide.jpg

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde