Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

3677981_65-121-16_photo_web_Content Slide.jpg

Fakta

“Vi ville åbne op imod lyset og solen om dagen og stjernerne om aftenen. Begge dele er lykkedes"
"Orangeriet er en næsten magisk ramme for den mad, vores kokke tilbereder”
"Vores orangeri er formentlig Vestsjællands mest fotograferede bygning"
"Det er den bedste investering, vi nogensinde har lavet"

“Om morgenen kigger vores gæster på fasanerne ude på græsset, og om aftenen kommer rådyrene”

VICAs løsninger kan uden problemer skaleres op, så de kan benyttes af virksomheder. Det er sket med restauranten Saltoftehus i Svebølle på Vestsjælland, hvor indehaveren, Birgitte Boserup, valgte et stort VICA-orangeri, da hun ville forkæle sine gæster.

Klassisk og stilfuld løsning
- Vores ønske var at få flere siddepladser i vores konferencerestaurant og samtidig få en bedre udnyttelse af hele sydsiden på bygningen. Det skulle selvfølgelig ske med respekt for bygningens arkitektur. Vi valgte en klassisk og meget stilfuld løsning fra VICA. Det er den bedste investering, vi nogensinde har lavet, siger Birgitte fra Saltoftehus.

En næsten magisk ramme for vores mad
- Vi ville åbne op imod lyset og solen om dagen og stjernerne om aftenen. Begge dele er lykkedes. Om morgenen sidder gæsterne og nyder deres morgenmad, mens fasanerne tripper rundt på græsplænen, og om aftenen kigger rådyrene forbi. Det er en næsten magisk ramme for den mad, vores kokke tilbereder, fortsætter Birgitte, der tilføjer:

- Vi har valgt at indrette med en rustik stil, med fletmøbler, lammeskind, dyreopsatser og levende lys – det fremhæver fornemmelsen af at være tæt på naturen.

3677981_59-121-16_photo_web_Content Slide.jpg
3677981_65-121-16_photo_web_Content Slide.jpg
3677981_60-121-16_photo_web_Content Slide.jpg
3677981_63-121-16_photo_web_Content Slide.jpg
3677981_61-121-16_photo_web_Content Slide.jpg

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde