Vi har nu igen åbent i vores to showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

3677981_50-121-16_photo_web_Content Slide.jpg

Bondehusstil ført videre i charmerende orangeri

Spisestue i væksthuset
Med en smuk muret brystning i gamle sten, og sprosser der passer perfekt til husets originale bondestil har denne familie i Ullerslev fået en smuk og anvendelig spisestue, der på alle måder inviterer haven indenfor. Smuk flisebelægning og gennemført beplantning har sikret familien et nyt yndlingsrum med direkte adgang til hus som have

Mere lys end før
Ved at integrere orangeriet i husets gavl har familien samtidig fået mere lys ind i huset. Hældningen på taget matcher husets oprindelige, for et harmonisk look, og de udvalgte gamle mursten til brystningen har fået orangeriet til at falde naturligt i med huset fra første dag.

Behagelig temperatur året rundt
Støbt og isoleret gulv holder kulde fra fødderne. Hertil kommer lavenergiglas, der holder på varmen om vinteren og sikrer et behageligt klima om sommeren, selv når solen står lige på. Det giver ideelle vækstbetingelser for planter og masser af gode stunder.

Fakta

Støbt og isoleret gulv holder kulde fra fødderne
Sprosserne i vinduerne og tagets hældning matcher husets originale bondehusstil og skaber harmoni
Lavenergiglas i sider og tag holder varmen ude om sommeren og inde om vinteren
Brystningsmuren er udført i gamle sten som passer perfekt til huset
Smuk flisebelægning og gennemført beplantning fuldender orangeriet
Familien i Ullerslev fået en smuk og anvendelig spisestue, der på alle måder inviterer haven indenfor
3677981_51-121-16_photo_web_Content Slide.jpg
3677981_53-121-16_photo_web_Content Slide.jpg
3677981_52-121-16_photo_web_Content Slide.jpg
3677981_54-121-16_photo_web_Content Slide.jpg
3677981_50-121-16_photo_web_Content Slide.jpg

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde