PD.broch.2014_Side_21_Billede_0012.jpg

Her udviskes grænserne mellem ude og inde

I et villakvarter udenfor Odense ligger en fantastisk have, ganske lille, men med mange overraskelser. Adgangen fra huset til haven sker gennem det store orangeri, der er bygget direkte på boligen, og skaber en fantastisk overgang mellem ude og inde.

Der bliver aldrig for varmt i orangeriet, dels på grund af de automatiske udluftningsmuligheder, men også på grund af de mange døre, der kan åbnes.

Det er den bedste investering, vi nogensinde har gjort
– Orangeriet er blevet vores omdrejningspunktet fra februar til november, siger Bøje.
– Allerede i februar, hvor ingen drømmer om at tage kaffen med ud i haven, sætter vi os til rette i kurvemøblerne og hælder kaffen op i porcelænskop-perne med pynteguld. Vi er ligeglade med regnvejr, fordi det er også skønt at sidde i orangeriet, når det regner. Det er her vi slapper af og hygger os, alene eller sammen med gode venner – her er plads til både planter, hunde og mennesker.

PD.broch.2014_Side_21_Billede_0009.jpg
PD.broch.2014_Side_21_Billede_0001.jpg
PD.broch.2014_Side_21_Billede_0005.jpg
PD.broch.2014_Side_21_Billede_0012.jpg

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Find nærmeste showroom