Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Eos Victorian T-model (1).jpg

Orangeriet er en fryd for øjet hver eneste dag

Familien Munk i Middelfart havde i flere år snakket om, at deres gamle drivhus var for lille og havde derfor set på større modeller af både drivhuse og orangerier på diverse havebesøg og udstillinger.

Drømmen gik på et drivhus i victoriansk stil, på mur og med “kvist”. Men da det gik op for dem, at de blev udført i træ, og det helt sikkert ville kræve meget vedligeholdelse, blev de rigtig glade for, at man kunne få noget lignende med aluminiumsprofiler. Og endda i sort.

Informativ rådgivning
- Vi besøgte et weekend arrangement i showroomet i Kolding i begyndelsen af januar, hvor der blev snakket drivhus/orangeri med VICA Danmark.
Det blev til en rigtig god snak med informativ rådgivning. I løbet af få dage var beslutningen taget og byggeriet startede umiddelbart før påske, siger Villy og Helle Munk.

Den gamle vin skulle bevares
- Vi havde en lille udfordring: vores 33 år gamle vin skulle integreres i det nye byggeri. Det blev klaret til perfektion. Vi havde i samråd med VICA Danmark besluttet at lade deres montører stå for opførelsen, og de klarede også dette til perfektion med vores 33 år gamle vin.


 

De dejligste kaffepauser
- Vi har haft stor glæde af det lige siden byggeriet stod færdigt i det tidlige forår. Hurtigt blev der sået forårsblomster i spirekasser, vores gamle vin sprang ud, og der blev plantet agurker, tomater, peberfrugt og chili i kapilærkasser.
Der er kommet et par kurvestole, og med et 3 meter højt oliventræ i midten fuldender det nogle fantastisk dejlige kaffepauser.

Alle nyder orangeriet
- I de dejlige sommeraftener har vi siddet med gode venner og spist i drivhuset/orangeriet. Og midt på varme sommerdage har vi siddet på terrassen og udefra glædet os over det flotte byggeri.
Her i efteråret er planterne fjernet, og vi regner med at få god glæde af at opholde os i orangeriet, nu det er blevet for koldt på terrassen. Og vi kan konstatere, at også både hund og kat nyder at komme med derud …

Arkitektonisk perfekt
- Vi er enige om, at vi bare har fået det flotteste drivhus/orangeri og at det arkitektonisk passer perfekt til vores landejendom fra 1923. Det er samtidig er en fryd for øjet hver dag.

Vi er utroligt glade for, at vi endelig besluttede os. Glæden er vi helt sikre på vil vare resten af vores tid på ejendommen, og helt sikkert også kunne glæde fremtidige nye ejere, slutter Villy og Helle.

Eos Victorian T-model (2).jpg
IMG_9848_LoRes.jpg
Eos Victorian T-model (4).jpg
Eos Victorian T-model (3).jpg
IMG_9854_LoRes.jpg

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Find nærmeste showroom