Vi har nu igen åbent i vores to showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

DSC_0526.jpg

Fakta

Orangeriet i Universe er et standard Orangeri Gigant-model 6,05 x 6,05 m med 8 ekstra sektioner, og et samlet mål på 6,05 x 11,95 m.
Orangeriet fås standard i farverne grøn (RAL 6009) eller sort (RAL 9005). Andre farver kan tilkøbes efter ønske
Orangeri Gigant er et modulsystem der giver muligheder for skræddersy den helt rigtige løsning
4 mm sikkerhedsglas og tagdekoration
2 dobbeltdøre, lamelvinduer og 8 oplukkelige tagvinduer med automatik

Café oplevelser i orangeriet i oplevelsesparken Universe

- Her er godt nok hyggeligt
Sådan lyder kommentarerne fra kunderne i det nye 72 m² store, sorte orangeri fra VICA Danmark i oplevelsesparken Universe (tidl. Danfoss Universe) i Nordborg.
Biotope er navnet på café-orangeriet, som er placeret ved siden af Segway-banen, i et af parkens mange grønne hjørner.

- Orangeriet er tænkt som et alternativ til de øvrige steder i parken, hvor man også kan købe mad og drikke. Vi savnede et sted, hvor også et lidt mere modent publikum kunne sidde ned og få stillet sulten, og det har været en succés, siger Gert Jensen, Chefgartner hos Universe.

Helt fyldt op
- Publikum har taget rigtigt godt imod nyheden. Og vi er også utroligt glade for orangeriet, som er helt fyldt på de dage, hvor vejret er lidt lunefuldt.


- Det fungerer rigtigt fint med et menukort, der bl.a. byder på verdens koldeste is, kage, sandwich, softice og infused water (vand med vitaminer) i det hyggelige orangeri. Orangeriet, som også kan varmes op - er meget stemningsfuldt indrettet med bl.a. store oliventræer, grene og anden dekoration - og med masser af blomster omkring de hyggelige café-borde.

Udluftning og solgardiner
I den meget varme og lange sommer 2018 har det været lunt at opholde sig derinde på de allervarmeste dage, men de nyindkøbte solgardiner har bragt temperaturen betydeligt ned til glæde for både kunderne og de ansatte. Og så hjælper det naturligvis også, at orangeriet er udstyret med 2 dobbeltdøre i begge sider, lamelvinduer i begge ender og med mange vinduer i taget med automatisk oplukning.

Se mere om Orangeri Gigant her.

DSC_0543.jpg
DSC_0656.jpg
DSC_0591.jpg
DSC_0649_just.jpg
DSC_0677.jpg
DSC_0658.jpg

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Find nærmeste showroom