Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

graham 020 - LoRes.jpg

Fakta

Isoleret pavillon med udsigt lige ud til Svendborg Sund
Model Bondi P1400 på 10 m²
28 mm lavenergi ruder
25 mm 5-lags polycarbonat i mørk grå farve udvendig og hvid indvendig
En stor dobbeltdør og to topstyrede vinduer

"Vi skulle have købt den pavillon for tyve år siden"

"Vi havde faktisk vænnet os til, at vi havde den samme udsigt hver dag inde fra vores stuevinduer. Vi overvejede ikke engang, at det kunne være anderledes. Da vi investerede i en pavillon fra VICA Danmark, blev den stillet på skrænten tæt ved vandet, og pludselig havde vi udsigt hele vejen rundt. Vi gravede elkabler ned, inden vi lagde fliser, så nu sørger en lille olieradiator for perfekt varme - og vi kan opholde os "udenfor" både sommer og vinter, når mørket sænker sig.

F.eks. har vi siddet en nat, hvor månen hang inde over Langeland, og sejlskibene fra "Fyn Rundt" havde kurs lige mod os. Det var fantastisk!"

Silja, ejer af en VICA Danmark pavillon

graham 022-LoRes.jpg
Sept.2010 105.jpg
graham 020 - LoRes.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog