Hvad koster en pavillon?

Med en Pavillon fra VICA Danmark kan du få løsning der passer præcis til dine ønsker. Med mange forskellige valgmuligheder for design, materialer og farver passer VICA Danmark pavillonen ind i de fleste omgivelser. 

Men hvad koster en glaspavillon? Vi leverer skræddersyede løsninger. Derfor afhænger prisen af mange ting som eksempelvis størrelse, design og materialer.

Se vores prislister og læs mere om mulighederne herunder

 

Hvad koster en pavillon?

Hvad koster en pavillon?

Prisen på en pavillon afhænger af, hvordan du ønsker, den skal se ud. Overvejelser såsom størrelse og materialer er afgørende faktorer på prisen - også valget af glas har betydning for prisen på pavillonen.

Herunder kan du finde prislister på vores glasbygninger, samt få information om, hvad der påvirker prisen.

Prislister

Se de aktuelle priser i vores prislister

Skræddersyede løsninger

Vi laver skræddersyede pavilloner, der passer til netop din have og dine behov. To tilsyneladende ens projekter kan kræve forskellige rådgivning og forskellige materialer, hvilket betyder, at de også kommer til at have forskellige slutpriser.

I vores prislister kan du finde priser på vores faste modeller, men vi anbefaler altid, at du booker et uforpligtende møde, hvor vi kan snakke om dine drømme og give dig en mere konkret pris på netop din pavillon. 

Hvorfor vælge VICA Danmark?

Siden 2004 har vi leveret isolerede pavilloner i højeste kvalitet. Vi forener stolte håndværkertraditioner med design og arkitektur. Når du køber en glasbygning hos os, får du kun de bedste materialer, som alle er CE-mærket og dermed garanti for, at din pavillon overholder alle gældende krav til sikkerhed, sundhed og miljø.

VICA Danmark består af et professionelt team, der alle sætter en ære i at designe og bygge pavilloner i højeste kvalitet. Vi hjælper også med at søge om byggetilladelse ligesom vores egne håndværkere hjælper dig trygt og nemt igennem hele byggeprocessen.

Pavillon pris

Prisen på en pavillon afhænger af dine valg: Vi hjælper med at designe pavillonen, så den passer til din bolig og kan stå et hyggeligt sted i haven. Her kan du skabe et unikt refugium.

Når vi skal designe en pavillon, er du med til at bestemme materiale, farver og typen af glas, samt størrelse og udformning. Pavillonens pris afhænger dermed også af, hvilke beslutninger du tager. Besøg os i vores showrooms og få en gratis og uforpligtende snak om dine drømme - så giver vi en mere konkret pris.

Dine fordele

Prisgaranti

Bedste kvalitet - bedste pris

Hos VICA Danmark giver vi prisgaranti på sammenlignelige tilbud på orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse fra andre leverandører. Det gør vi, fordi vi ved, at vi har den bedste kvalitet og service til markedets bedste priser.

Flere garantier

  • 5 års garanti på produktet og den håndværksmæssige udførelse
  • Byg Garanti
  • Vi tegner og bygger inden du betaler

 

Pavillon-drømmen

Med en glaspavillon kan du gå i ét med haven og naturen, mens du i rolige omgivelser kan slappe af med en god bog, nyde en frokost eller blot læne dig tilbage og glæde dig over de skønne omgivelser. 

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du hele 268 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

Inspiration
VICA Berig din have og dit liv med en pavillon Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Berig din have og dit liv med en pavillon

VICA Grillplads med drømmeudsigt Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Grillplads med drømmeudsigt

VICA Melbourne - Romantik i haven Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Melbourne - Romantik i haven

VICA Brisbane - Lysets vogter Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Brisbane - Lysets vogter

VICA Pyramide Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Pyramide

VICA Fristed i parcelhushaven Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Fristed i parcelhushaven

VICA Berig din have og dit liv med en pavillon Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Berig din have og dit liv med en pavillon

VICA Pavillon med hemmeligheder Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Pavillon med hemmeligheder

book_online Book møde