Vi har nu igen åbent i vores to showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Isolerede pavilloner

Sid midt i haven blandt alle de smukke farver, se årstiderne skifte  eller lyt til den rytmiske regn mens du nyder aftenen i stearinlysets varme skær.

Skærmet for vind og vejr kan du slappe af med en god bog eller bare nyde udsigten ud over din have. Med en pavillon er mulighederne mange.  

'Lysets vogter'

I pavillonen mærker man en forbindelse til sig selv, naturen og universet, som er svær at finde andre steder, og af denne grund er den blevet det dyrebareste arbejdsrum for Birgit Sørensen, der til dagligt arbejder med healing og energi i sin virksomhed Beyond Healing.

Læs hele historien

Pavillon skaber nyt samlingssted

Et klassisk aflangt parcelhus, en rund terrasse og en ottekantet pavillon. Der er i den grad tænkt former hos familien i Tåstrup. Og farver selvfølgelig.

Læs hele historien

Pavillon til yndlingsterrassen

Når man nu har en skøn udsigt over Silkeborgsøerne, så er det næsten synd ikke at udnytte den til fulde. Derfor valgte familien denne skønne vedligeholdelsesfrie pavillon, så aftenerne kunne nydes i fulde drag, selv efter duggen er faldet.

Læs hele historien

Pavillon med hemmeligheder

I denne smukt anlagte villahave ligger nu en hel unik pavillon med sprosser i vinduerne, der matcher villaens arkitektur og et zinktag, der giver den et eksklusivt look.

Læs hele historien

Markedets bedste pavillon
Der er flere grunde til, at en pavillon fra VICA er markedets bedste. Det er den bedst isolerede pavillon med isolerede profiler, isoleret tag og 28 millimeter superlavenergi glasruder med varmkant, der mindsker risikoen for kondens på indersiden. Det betyder også, at der holdes på varmen, når det er koldt, og at varmen holdes ude, når det er rigtig varmt. Derfor kan du bruge pavillonen året rundt. Med mange forskellige valgmuligheder for tagtype, design og farver passer pavillonen ind i alle omgivelser og passer perfekt til både nye og ældre huse. 

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer og pavilloner.

Find nærmeste showroom