Isolerede pavilloner

Sid midt i haven blandt alle de smukke farver, se årstiderne skifte eller lyt til den rytmiske regn mens du nyder aftenen i stearinlysets varme skær.

Skærmet for vind og vejr kan du slappe af med en god bog eller bare nyde udsigten ud over din have. Med en pavillon er mulighederne mange.

Isolerede pavilloner
 'Lysets vogter'
01

'Lysets vogter'

I pavillonen mærker man en forbindelse til sig selv, naturen og universet, som er svær at finde andre steder, og af denne grund er den blevet det dyrebareste arbejdsrum for Birgit Sørensen, der til dagligt arbejder med healing og energi i sin virksomhed Beyond Healing.

Pavillon skaber nyt samlingssted
02

Pavillon skaber nyt samlingssted

Et klassisk aflangt parcelhus, en rund terrasse og en ottekantet pavillon. Der er i den grad tænkt former hos familien i Tåstrup. Og farver selvfølgelig.

Pavillon til yndlingsterrassen
03

Pavillon til yndlingsterrassen

Når man nu har en skøn udsigt over Silkeborgsøerne, så er det næsten synd ikke at udnytte den til fulde. Derfor valgte familien denne skønne vedligeholdelsesfrie pavillon, så aftenerne kunne nydes i fulde drag, selv efter duggen er faldet.

Pavillon med hemmeligheder
04

Pavillon med hemmeligheder

I denne smukt anlagte villahave ligger nu en hel unik pavillon med sprosser i vinduerne, der matcher villaens arkitektur og et zinktag, der giver den et eksklusivt look.

Markedets bedste pavillon
Der er flere grunde til, at en pavillon fra VICA er markedets bedste. Det er den bedst isolerede pavillon med isolerede profiler, isoleret tag og 28 millimeter superlavenergi glasruder med varmkant, der mindsker risikoen for kondens på indersiden. Det betyder også, at der holdes på varmen, når det er koldt, og at varmen holdes ude, når det er rigtig varmt. Derfor kan du bruge pavillonen året rundt. Med mange forskellige valgmuligheder for tagtype, design og farver passer pavillonen ind i alle omgivelser og passer perfekt til både nye og ældre huse. 

Inspiration

Bestil katalog

Se vores store katalog med hele 225 siders inspiration inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. Vi giver samtidig gode råd, tips og idéer fra havemanden og indretningsarkitekten.

book_online Book møde