Vi har nu igen åbent i vores to showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Hvad koster en pavillon ?

Med en glaspavillon kan du gå i ét med haven og naturen, mens du i rolige omgivelser kan slappe af med en god bog, nyde en frokost eller blot læne dig tilbage og glæde dig over de skønne omgivelser. 

Med en Pavillon fra VICA Danmark kan du få løsning der passer præcis til dine ønsker. Med mange forskellige valgmuligheder for design, materialer og farver passer VICA Danmark pavillonen ind i de fleste omgivelser. 

Men hvad koster en glaspavillon ? Vi leverer skræddersyede løsninger. Derfor afhænger prisen af mange ting som eksempelvis størrelse, design og materialer.

For at give dig en idé om prisen, har vi her vist tre forskellige pavilloner i forskellige prisniveauer. 

Hvorfor vælge VICA Danmark?

Siden 2004 har vi leveret isolerede pavilloner i højeste kvalitet. Vi forener stolte håndværkertraditioner med design og arkitektur. Når du køber en udestue hos os, får du kun de bedste materialer, som alle er CE-mærket og dermed garanti for, at din pavillon overholder alle gældende krav til sikkerhed, sundhed og miljø.

VICA Danmark består af et professionelt team, der alle sætter en ære i at designe og bygge  orangerier i højeste kvalitet. Vi hjælper  også med at søge om byggetilladelse ligesom vores egne håndværkere hjælper dig trygt og nemt igennem hele byggeprocessen.

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book møde

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog