Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

IMG_0045.jpg

Fakta

På trods af vind og vejr fra Øresund sikrer pavillonen at der nu altid er læ ved grillpladsen og terrassen
Charmerende vinduessprosser og isoleret zinktag - og dobbeltdøre mod terrasse
Pavillon sikrer at de smukke omgivelser kan nydes året rundt
Julegløggen nydes i pavillonen som hurtigt bliver varmet op med en terrassevarmer

Da strandgrunden fik helårsliv

Fuldendt grillplads omkring pavillonen

Lyset omkring Øresund er i evig forandring, og det er nærmest umuligt ikke at blive grebet af udsigten fra denne strandgrund i Hellerup. Men som ved alt vand, så driller vind såvel som kulden fra vandet og gør både sommer og sommeraftner lige vel korte. Med en 15 kvm charmerende fritstående pavillon er disse tider dog forbi.

Sommerstemning til fingerspidserne

Charmerende vinduessprosser og isoleret zinktag, dobbeltdøre mod terrasse med gennemført grillplads og siddearrangement, og selvfølgelig smukke planter og møblement inde i pavillonen, så de smukke omgivelser kan nydes året rundt. Med denne 15 kvm pavillon er der altid læ at finde.

Vinterdage er lige så skønne som sommerdage

Takket være isolering i tag og vinduer kan familie og gæster nyde pavillonen året rundt. Om vinteren kan en terrassevarmer varme den op i løbet af et øjeblik, så gløggen også kan nydes med udsigt over lys og de mange skibe på Øresund kun et stenkast fra hovedhuset.

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog