Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

VICA Danmark pavillon Brisbane (3).jpg

’Lysets vogter’

I pavillonen mærker man en forbindelse til sig selv, naturen og universet, som er svær at finde andre steder, og af denne grund er den blevet det dyrebareste arbejdsrum for Birgit Sørensen, der til dagligt arbejder med healing og energi i sin virksomhed Beyond Healing.

VICA Danmark pavillon Brisbane (2).JPG

Her fyldes man med lys og varme
De klienter, der kommer hos hende, kan have svært ved at mærke deres indre lys, de føler sig måske klemt af mørke tanker, og de mangler svar og klarhed over noget i deres liv. Når de træder ind i pavillonen, er det første der sker, at de bliver fyldt op med lys og varme. Herfra kan hun så – med hjælp fra lyset - arbejde med at heale og forløse de traumer eller blokeringer, der ligger i det ubevidste.

VICA Danmark pavillon Brisbane (4).jpg

Lyset trænger helt ind i sjælen
’Lyset strømmer ind fra alle sider, uanset vejret, og det arbejder sammen med mig, når jeg healer. Naturen får lov at være en del af seancen og man kan mærke støtten og energien fra de store træer, man kan høre og se dyrene og lyset trænger helt ind i sjælen – det er virkelig fantastisk. Jeg kalder den lysets vogter, og er virkelig taknemmelig for, den står i MIN have’, fortæller Birgitte Sørensen.

Fakta

Model Brisbane 18 m2
28 mm lavenergi ruder
En stor dobbeltdør og 3 topstyrede vinduer
Tag i 25 mm polycarbonat i farven bronze/opal

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog