Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Anders-029_Content Slide.jpg

Fakta

8-kantet pavillon
I harmoni med huset
Mørkt tag og profiler i træfarve
Fritstående men tæt på huset

Fristed i parcelhushaven

Leg med former

Et klassisk aflangt parcelhus, en rund terrasse og ottekantet pavillon. Der er i den grad tænkt former hos familien i Tåstrup. Og farver selvfølgelig. Deraf også det mørke tag og de flotte profiler i træfarve, der sikrer harmoni, fordi de står godt til huset og de øvrige terrasseelementer.

I læ for vind og vejr

For familien er pavillonen ideel. Den lukker haven ind og sikrer, at det altid er vejr til at sidde ude og grille. Her kommer hverken småregn eller vind i vejen. Og placeringen tæt på huset sikrer, at den 10 m² store pavillon bliver brugt flittigt.

Velisoleret

Det er ikke kun sommersæsonen, der bliver forlænget med denne pavillon. Lavenergiglas sikrer, at varmen bliver holdt ude om sommeren og inde om vinteren. Derfor kan man rolig planlægge aktiviteter i pavillonen vinteren igennem. En lille varmeovn og pavillonen er indbydende i løbet af kort tid.

Anders-029_Content Slide.jpg
Anders-035_Content Slide.jpg
Anders-032_Content Slide.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog