Projekt / Orangeri

Næsten i vandkanten – og en stor del af DNA’et på Fanø Krogaard

Fakta om projektet

Type
Fritstående orangeri
Kvm
21,6 m²
Døre og vinduer
4 tagvinduer med STORM vinduesåbner, 4 lamelvinduer og 1 stk. dobbelt skydedør
Farve
Grøn (RAL 6009)
Brystningsmur
600 mm
Glas
4 mm hærdet sikkerhedsglas
Profiler
Holdbare og stærke aluminiumsprofiler, pulverlakeret. Integrerede aluminiumstagrender og nedløb inkluderet. Sprosseafstand 37 cm
Specielt
Inkl. tagdekoration og gennemføringsplade til brændeovn
Beskrivelse
EOS Victorian T-model 201/38
Sagsnummer
06600
favorite_border favorite Gem
Om projektet

Næsten i vandkanten – og en stor del af DNA’et på Fanø Krogaard

Gæsterne på Fanø Krogaard, som ligger omgivet af det hyggelige havnemiljø i Nordby, kan nyde et virkelig imponerende panoramavue over Vadehavet fra kroens store terrassemiljø – og her er endda også rigtig gode chancer for at spotte sæler.

Det er således let at forestille sig, at man som gæst her har lyst til at tilbringe rigtig mange hyggelige timer i de charmerende omgivelser på terrassen, og da Mette Hyttel overtog den traditionsrige kro, var hun da heller ikke i tvivl om, at der skulle etableres et orangeri.

Orangeriet i brug nærmest hele tiden

”Det giver en helt speciel atmosfære at kunne være så tæt på den smukke natur, som Fanø har – og samtidig være godt beskyttet imod vejr og vind. Så det var for netop at kunne forlænge terrassesæsonen mest muligt for vores gæster, at vi valgte at få orangeriet. Sæsonen strækker sig helt fra det tidlige forår og til langt ind i efteråret. Da vi har et stort træ, som står og skygger for solen på de varme sommerdage, er orangeriet i brug nærmest hele tiden”.

Mette Hyttel fortæller videre, at der er blevet taget særdeles godt imod orangeriet – og det gælder såvel blandt restaurantens besøgende som blandt de overnattende gæster, der ofte nyder morgenmaden i de lyse omgivelser med den flotte udsigt over vandet.

Mange spørger helt specifikt til, om de kan få bord i orangeriet

”Vi fik orangeriet fra Vica Danmark i forsommeren 2019, og vi har helt klart den opfattelse, at vores gæster ser det som en helt fast del af stedets DNA nu. Mange spørger helt specifikt til, om de kan få bord derude, når de ringer og bestiller, og det er virkelig dejligt at kunne tilbyde det”.

Orangeriet benyttes også ofte, når der er private arrangementer, uddyber Mette Hyttel: ”Vi har flere gange pyntet op til fødselsdagsfejring derude, hvor vi dækker op med langbord og hænger flagranker hele vejen rundt. Det har gæsterne været meget glade for. Vi har også holdt et stort skaldyrsarrangement, og det passede rammerne også rigtig godt til – det føles nemlig virkelig som om, at man er så tæt på vandkanten som man kan komme uden, at få våde fødder.”

Med ekstrabred sokkel, der fungerer som bænk

Netop langbordsarrangementer var allerede med i de allerførste tanker, der lå bag beslutningen om at få orangeriet på Fanø Krogaard. Det blev derfor bygget op med en ekstrabred sokkel, der kan fungere som bænk, fortæller Mette Hyttel: ”Vi foretog flere forskellige tilvalg, og ud over sokkelbænken, er vi især glade for vores pizzaovn fra Morsø. Den er virkelig med til at skabe den hyggelige og charmerende atmosfære i rummet”.

En muret sokkel med brystningsmur er både praktisk og hyggelig

En muret sokkel kombineret med en brystningsmur giver din glasbygning et klassisk og romantisk udtryk. Soklen/halvmuren kan samtidig medvirke til at få orangeriet til at matche boligens arkitektur og stil, uanset om det er en fritstående eller integreret løsning.

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du hele 268 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

Inspiration
VICA Eksotisk udsigt og stor value for money Orangerier   |   integreret
favorite_border favorite

Eksotisk udsigt og stor value for money

VICA Klassisk orangeri i klassisk have Orangerier   |   fritstående
favorite_border favorite

Klassisk orangeri i klassisk have

VICA Victoriansk stil Orangerier   |   fritstående
favorite_border favorite

Victoriansk stil

VICA Det perfekte afslapningssted Orangerier   |   fritstående
favorite_border favorite

Det perfekte afslapningssted

VICA Kreativiteten blomstrer i det fritstående atelier Orangerier   |   fritstående
favorite_border favorite

Kreativiteten blomstrer i det fritstående atelier

VICA Drivhuset fuldender det nybyggede hus Orangerier   |   integreret
favorite_border favorite

Drivhuset fuldender det nybyggede hus

book_online Book møde