Projekt / Pavillon

Drømmen om et lysthus i haven blev til en romantisk pavillon

Fakta om projektet

Type
Fritstående pavillon
Kvm
10 m²
Døre og vinduer
1 stk. udadgående dobbeltdør
4 stk. topstyrede vinduer
Farve
Hvid indvendig og udvendig
Glas
28mm Lavenergi med varmkant og indlagte sprosser på 19 mm.
Profiler
Isolerede VEKA plastprofiler med indlagt galvaniseret stål, integreret
hjørneprofiler/elementkoblinger.
Specielt
Model: Melbourne P1400
Tag
Spær profiler monteret på speciel udviklet komposit rem/tagrende med 24mm sikkerhedsglas med stopsol "Climate Ecoclean Neutral Sunshield 4S".
Sagsnummer
9243
favorite_border favorite Gem
Om projektet

Stor opmærksomhed fra forbipasserende

Da Anna Nielsen og hendes mand i februar 2022 fik etableret deres charmerende pavillon fra Vica Danmark, havde de ikke forudset, hvor stor opmærksomhed det flotte, ottekantede glashus i haven ville tiltrække sig: ”Når vi sidder i pavillonen og drikker eftermiddagskaffe, er der tit folk, der dytter og vinker til os, når de kører forbi, og det er rigtig hyggeligt,” fortæller Anna.

Kærlighed ved første blik

”Der har endda også været nogen, som er stoppet op og har ringet på for at spørge, hvor vi havde købt pavillonen. De fortalte os, at de var faldet for det meget charmerende, romantiske udtryk, som passer så godt til resten af ejendommen – og da det er lige netop dét udtryk, vi er gået efter, var det rigtig dejligt at høre.” Anna fortæller videre, at parret også selv faldt pladask for netop den hvide pavillon, første gang de så den. 
 

Når drømmen endelig går i opfyldelse

”VICA har en meget indbydende udstilling, og da vi for flere år siden var der for første gang, forelskede vi os begge i den hvide pavillon. Dengang kunne vi dog ikke få opfyldt drømmen om at nyde eftermiddagskaffen i den, for vi boede i en byejendom, og pavillonen var for tung til vores tagterrasse. Derfor valgte vi dengang en anden model, som vi også blev rigtig glade for, men da vi flyttede, var der ingen tvivl: Nu skulle vi udleve den romantiske idé om at have et rigtigt lysthus i haven.” Parret var således helt sikre i deres sag, da de henvendte sig til VICA anden gang, og Anna forklarer, at hele samarbejdet om at få etableret pavillonen har fungeret rigtig godt:

 

Den helt rette rådgivning fra start

”Vi har været vældig godt tilfredse med hele forløbet i forbindelse med at handle med VICA, for begge gange har der været en rigtig fin kontakt lige fra det første møde. Derudover var det nogle både søde og dygtige montører, der kom ud. Vi foretog det tilvalg at få dobbeltglas i pavillonen, fordi vi fra tidligere vidste, at vi derved ville kunne have en endnu længere sæson derude – og det er vi virkelig glade for. Nu kan vi allerede sidde og drikke eftermiddagskaffe i pavillonen fra det tidlige forår, og et ekstra plus er, at dobbeltglasset har en god lydisolerende effekt. Så vi kan sidde i helt rolige rammer godt beskyttet imod vind og vejr, imens hunden leger i haven, og småfuglene flyver omkring lige udenfor. Vi nyder virkelig at kunne være så tæt på naturen hjemme i vores egen have.”

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog. 
Henter du inspirationsbogen inden d. 11. august, deltager du samtidig i konkurrencen om et fint solsejl – perfekt til at få lidt skygge på terrassen eller i haven*.

Lad dig inspirere af mere end 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

*Vi trækker lod om ét solsejl til en værdi af 2.195,- blandt alle, der har hentet kataloget i perioden 3. juli til 11. august. Vinderen får direkte besked. 

Inspiration
VICA Berig din have og dit liv med en pavillon Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Berig din have og dit liv med en pavillon

VICA Melbourne - Romantik i haven Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Melbourne - Romantik i haven

VICA Se hvordan denne strandgrund fik helårsliv med en pavillon Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Se hvordan denne strandgrund fik helårsliv med en pavillon

VICA Brisbane - Lysets vogter Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Brisbane - Lysets vogter

VICA Pavillon med udsigt Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Pavillon med udsigt

VICA Grillplads med drømmeudsigt Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Grillplads med drømmeudsigt

VICA Fristed i parcelhushaven Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Fristed i parcelhushaven

VICA Pavillon med hemmeligheder Pavilloner   |   fritstående
favorite_border favorite

Pavillon med hemmeligheder

book_online Book møde