Projekt / Udestue

En investering, der endte med at blive familiens hjerterum

Fakta om projektet

Type
Integreret udestue
Kvm
25 m²
Døre og vinduer
3 stk udadgående dobbeltdøre
3 stk vinduer samt 2 ovenlys vinduer
Farve
Hvid udvendig og indvendig.
Glas
28 mm Lavenergi
Profiler
Isolerede 70mm Matrix plastprofiler med indlagt galvaniseret stål
Polycarbonat tag med Bronze-opal.
favorite_border favorite Gem
Om projektet

En investering til fremtiden

I 2007 besluttede Lene og Claes sig for at give sig selv og deres ejendom en gave – de fik nemlig en skøn udestue, der gennem alle årene har fungeret som en dejlig lys ramme om mange af de fælles hyggestunder i hjemmet, som ligger nær Odense.

Da valget i sin tid stod mellem de forskellige fabrikanter og modeller af udestuer, var det især vigtigt for parret, at tilføjelsen til ejendommen kunne komme til at ligge præcis, hvor den gør, fortæller Lene. 

De eneste der kunne løfte opgaven

”Udestuen skulle gerne passe lige i vinklen mellem vores villa og garagen, for på den måde ville den komme til at fungere som et bindeled mellem køkkenet og terrassen udenfor, og det har den helt sikkert gjort. Vi havde den betænkelighed ved det, at udestuen måske kom til at tage for meget lys fra køkkenet, men frygten viste sig heldigvis at være ganske ubegrundet – nok til dels fordi vi valgte en model i helt lyse materialer,” fortæller Lene og fortsætter:

”Vi valgte VICA til opgaven, fordi de var de eneste som kunne specialfremstille en udestue, som passede perfekt til stedet, og det er vi rigtig glade for. 


 

Alle de gode stunder gennem 15 år

”Vi nyder virkelig at kunne sætte os herude i lyset med en kop kaffe om eftermiddagen, når vi kommer hjem fra arbejde. Vi kan også nogle gange nærmest bruge hele weekenden herude – især i foråret, hvor det stadig er lidt for koldt til at sidde udenfor, men hvor vi gerne vil være så tæt på haven som muligt,” fortæller Lene.

”Vi bruger også tit udestuen, når vi har gæster, og selv juleaften har vi sågar flere gange dækket op i den. Det er virkelig hyggeligt, når der bliver tændt op i biopejsen, og så er der desuden den fordel, at vi kan have et lidt højere juletræ end i vores stue indenfor.”


 

Varm anbefaling

Vi er også rigtig glade for, at udestuen er så let at holde – det eneste, vi gør om foråret, er lige at pudse vinduerne og tørre stellet over med en våd klud, og så er sæsonens vedligeholdelse klaret.”

Jamen jeg synes det har været en god investering, fordi de stunder vi har fået tilbage igennem årene har været uvurderlige. Vi bruger den jo meget – sommeren bliver forlænget i både den ene og den anden ende, og så har den givet så mange hyggelige timer som man ikke kan sætte en pris på.

  

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog. 
Henter du inspirationsbogen inden d. 11. august, deltager du samtidig i konkurrencen om et fint solsejl – perfekt til at få lidt skygge på terrassen eller i haven*.

Lad dig inspirere af mere end 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

*Vi trækker lod om ét solsejl til en værdi af 2.195,- blandt alle, der har hentet kataloget i perioden 3. juli til 11. august. Vinderen får direkte besked. 

Inspiration
VICA Husets bedste rum Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Husets bedste rum

VICA Når kun det bedste er godt nok Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Når kun det bedste er godt nok

VICA Udvisk grænserne mellem ude og inde Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Udvisk grænserne mellem ude og inde

VICA Hævet oase midt i Ribe by Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Hævet oase midt i Ribe by

VICA - Mit humør bliver løftet når jeg sidder i udestuen Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

- Mit humør bliver løftet når jeg sidder i udestuen

VICA Fra terrasse til lækker udestue Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Fra terrasse til lækker udestue

VICA Havens bedste hjørne Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Havens bedste hjørne

VICA Brændeovnen sikrer hyggen hele året Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Brændeovnen sikrer hyggen hele året

book_online Book møde