Projekt / Udestue

En investering, der endte med at blive familiens hjerterum

Fakta om projektet

Type
Integreret udestue
Kvm
25 m²
Døre og vinduer
3 stk udadgående dobbeltdøre
3 stk vinduer samt 2 ovenlys vinduer
Farve
Hvid udvendig og indvendig.
Glas
28 mm Lavenergi
Profiler
Isolerede 70mm Matrix plastprofiler med indlagt galvaniseret stål
Polycarbonat tag med Bronze-opal.
favorite_border favorite Gem
Om projektet

En investering til fremtiden

I 2007 besluttede Lene og Claes sig for at give sig selv og deres ejendom en gave – de fik nemlig en skøn udestue, der gennem alle årene har fungeret som en dejlig lys ramme om mange af de fælles hyggestunder i hjemmet, som ligger nær Odense.

Da valget i sin tid stod mellem de forskellige fabrikanter og modeller af udestuer, var det især vigtigt for parret, at tilføjelsen til ejendommen kunne komme til at ligge præcis, hvor den gør, fortæller Lene. 

De eneste der kunne løfte opgaven

De eneste der kunne løfte opgaven

”Udestuen skulle gerne passe lige i vinklen mellem vores villa og garagen, for på den måde ville den komme til at fungere som et bindeled mellem køkkenet og terrassen udenfor, og det har den helt sikkert gjort. Vi havde den betænkelighed ved det, at udestuen måske kom til at tage for meget lys fra køkkenet, men frygten viste sig heldigvis at være ganske ubegrundet – nok til dels fordi vi valgte en model i helt lyse materialer,” fortæller Lene og fortsætter:

”Vi valgte VICA til opgaven, fordi de var de eneste som kunne specialfremstille en udestue, som passede perfekt til stedet, og det er vi rigtig glade for. 


 

Alle de gode stunder gennem 15 år

Alle de gode stunder gennem 15 år

”Vi nyder virkelig at kunne sætte os herude i lyset med en kop kaffe om eftermiddagen, når vi kommer hjem fra arbejde. Vi kan også nogle gange nærmest bruge hele weekenden herude – især i foråret, hvor det stadig er lidt for koldt til at sidde udenfor, men hvor vi gerne vil være så tæt på haven som muligt,” fortæller Lene.

”Vi bruger også tit udestuen, når vi har gæster, og selv juleaften har vi sågar flere gange dækket op i den. Det er virkelig hyggeligt, når der bliver tændt op i biopejsen, og så er der desuden den fordel, at vi kan have et lidt højere juletræ end i vores stue indenfor.”


 

Varm anbefaling

Varm anbefaling

Vi er også rigtig glade for, at udestuen er så let at holde – det eneste, vi gør om foråret, er lige at pudse vinduerne og tørre stellet over med en våd klud, og så er sæsonens vedligeholdelse klaret.”

Jamen jeg synes det har været en god investering, fordi de stunder vi har fået tilbage igennem årene har været uvurderlige. Vi bruger den jo meget – sommeren bliver forlænget i både den ene og den anden ende, og så har den givet så mange hyggelige timer som man ikke kan sætte en pris på.

  

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du hele 244 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

Inspiration
VICA Vores nye fristed Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Vores nye fristed

VICA Mere lys og større tag Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Mere lys og større tag

VICA Helt klassisk, men alligevel helt særlig Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Helt klassisk, men alligevel helt særlig

VICA Udestuen er hele familiens yndlingsrum Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Udestuen er hele familiens yndlingsrum

VICA Den helt rette tilføjelse til den arkitekttegnede villa Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Den helt rette tilføjelse til den arkitekttegnede villa

VICA Et lyst og åbent rum Udestuer   |   integreret
favorite_border favorite

Et lyst og åbent rum

book_online Book møde