Rum til samvær og nærvær tæt på lyset og naturen

Er du opmærksom på dig selv? Og på dem, som er dig nærmest? Vi har fulgt en helt almindelig familie på fire i nogle af dagligdagens stunder. Nærvær i tæt forening med lyset og naturen er helt fundamentalt for deres trivsel; det nærvær, som giver mening for dem – hver for sig, og sammen.

Skærmbillede 2018-02-16 kl. 14.21.59.png

Lad dig inspirere af filmen her - og husk lyd.

Omgivet af lyset og naturen
I de rette omgivelser kan overgangen fra nat til dag næsten tage pusten fra familien. De nyder at vågne op til naturen og morgenlyset som føles helt magisk – selvom det i virkeligheden er noget af det mest grundlæggende for os som mennesker. 

Hele familien nyder at kunne følge med i dagene, ugerne, månederne og årstiderne. Lyset der kommer og går. Solens stråler og stjernernes sarte glød. Naturen og lyset giver varme, glæde og velvære. Og når man omgiver sig med naturen i dagligdagen, opstår nye muligheder for at bruge tiden på de ting, der bringer familien tættere sammen.

Orangeri, udestue, pavillon eller drivhus?

Se vores store billedgalleri med masser af inspiration til hvordan du kan få mere ud af lyset og naturen uanset årstid.

Se mere

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog