Vi har nu igen åbent i vores to showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Unikke møbler og interiør til dit uderum

RUMMLiving.dk er en del af VICA Danmark og eksperter i indretningen af dit uderum. Phine er kvinden bag det spændende univers med unikke møbler og interiør til uderummet. Hun har mange års erfaring inden for mode og design og har i adskillige år været tilknyttet VICA Danmark som indretningsstylist. Phine har samlet alt det, du har brug for, når du vil skabe en autentisk og personlig indretning i dit orangeri, i din udestue, pavillon eller i dit drivhuse. 

Lad dig inspirere på RUMMLiving.dk

Oplev det unikke univers live i vores showrooms

Når du besøger VICA Danmarks showrooms, vil du opleve magien og stemningen i et glashus, der er fuldt indrettet med inspirerende interiør fra RUMMLiving.dk. Gå på opdagelse i vores showrooms i Kolding eller Greve og find udvalget på RUMMLiving.dk.

Video 1.JPG

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog