Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

Skræddersyede løsninger til boligen og haven

Går du med overvejelser om at investere i et orangeri eller en udestue? Og er du i tvivl om hvilken stilart der passer til huset og haven og i hvilke materialer?

Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe dig med at designe præcis den løsning, der passer til dig og din bolig.

 

Få inspiration i vores store galleri

Se vores store galleri med mange forskellige løsninger, som vi har bygget hos vores kunder. Her kan du finde inspiration inden for orangerier, udestuer og pavilloner og komme tættere på valg af design, stilart og materialer. 

Se mere

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Katalog

Vil du høre mere?

Besøg vores store inspirerende showrooms i Kolding og Greve og få hjælp til at finde et orangeri, en udestue, pavillon eller et drivhus, der passer til dine drømme. Vi har et bredt udvalg og i flere prisklasser.

Find nærmeste showroom

Vi tager ansvar for hele byggeprocessen

Hos VICA Danmark er vi med fra start, og helt indtil dit orangeri, din udestue eller pavillon er klar til brug.

Vi tager ansvar for hele byggeprocessen lige fra byggeansøgning til færdigt byggeri. Alt udført af vores egne håndværkere. Vi sætter en stor ære i at gøre hele processen nem og tryg for dig, så du kun skal glæde dig til, at din drøm bliver til virkelighed.

 

Se mere