Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

Nu inviteres lyset indenfor

Ulla og Jens har altid prioriteret masser af lys i deres hus, og da de besluttede sig for en gennemgribende ombygning af boligen, fik de opfyldt drømmen om et stort orangeri, som inviterer lyset indenfor.

Ulla har hele livet dyrket sine egne grøntsager, og hun har i mange år ønsket sig et drivhus i haven.

For at kombinere Ullas drøm med Jens' ønske om et stort integreret orangeri der også kunne bruges som uderum og med begrænset vedligeholdelse, fik de en løsning, som er sammenbygget af to Pavillon Danmark modeller og fuldt integreret på huset. 

"Vi bruger orangeriet utroligt meget. Det er her vi spiser alle vores måltider og vores yngste søn holder sine fester herude. Her er vi både tæt på huset og i fred, ligesom vores udendørs sæson er blevet forlænget med adskillige måneder." Jens, ejer af et Pavillon Danmark orangeri

PD.broch.2014_Side_25_Billede_0008.jpg
PD.broch.2014_Side_25_Billede_0006.jpg
PD.broch.2014_Side_25_Billede_0007.jpg
PD.broch.2014_Side_24_Billede_0001.jpg

Fakta om orangeriet

Orangeriet er 38 m²
Højde: 440 cm (forhøjet med 75 cm)
Integreret på boligen og i overensstemmelse med husets arkitektur
Konstrueret af en sammenbygning af modellerne Orangeri Special og Arcadia Victorian

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Har du brug for hjælp?

Få personlig rådgivning der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Book møde