Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Her skaber orangeriet endnu større oplevelser

Tambours Have er en offentlig besøgshave, der er resultatet af natur-elskeren Gerhard Tambours passion for at samle planter fra alle klo-dens hjørner, og se dem vokse i sin egen have. Tambours Have er på 25.000 m² og opdelt i flere forskellige sansehaver.

Orangeriet i Tambours Have er designet og bygget i samarbejde med Varde Kommune og de frivillige repræsentanter fra Tambours have.

Orangeriet giver haven mulighed for at præsentere specialudstillinger, sætte yderligere fokus på flere indendørs planter af både dansk og udenlandsk oprindelse, og dermed gøre seværdigheden og oplevelsen endnu større for havens besøgende. 

Samtidig er det et sted, der skal danne rammen om kulturelle formål som foredrag og intimkoncerter i alle afskygninger.

IMG_0120.jpg
IMG_0179.jpg
IMG_0174.jpg
Orangeri.jpg

Fakta om orangeriet

Orangeriet er 140 m² med varmedæmpende og hærdet sikkerhedsglas
Bygget i ekstra kraftige aluminiumsprofiler med den nødvendige forstærkning
Konstrueret så en tredjedel kan lukkes af og opvarmes således sarte planter og træer kan opbevares i læ for vind og vejr i vinterhalvåret
Ekstra høje dobbeltdøre på 250 cm blev lavet til formålet for at gøre det nemmere at flytte store planter og træer

Har du brug for hjælp?

Få personlig rådgivning der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Book møde

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog