Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

Kildeagervplusªnget-188_Hasselager-6-_Content Slide.jpg

Få flere kvadratmeter med en udestue

En udestue er en meget populær og nem måde at udvide opholdsarealet med flere kvadratmeter på, og anvendelsesmulighederne er næsten uendelige. Vælg en gavlmodel, der virker som en naturlig forlængelse af huset, og nyd hvordan huset pludselig føles meget større.

Et ekstra rum til børn og voksne
Gør udestuen til et ekstra legerum til børnene eller indret den som et hyggeligt opholdsrum med husets bedste lysindfald og udsigt. Brug den, når du får besøg af venner og familie - både på lyse sommernætter med grill og hvidvin og på hyggelige, mørke vinteraftener med gløgg og julebag foran pejsen. Eller sæt dig i udestuen, når du skal fordybe dig i en film eller en bog, og nyd din morgenkaffe med udsigt til haven og solen, der står op.

Mange bruger også udestuen som vinterhave for citrustræer og krydderurter, og den behagelige temperatur og det flotte lysindfald er ideelt for planterne.

Minimal vedligeholdelse
VICA Danmarks udestuer er fremstillet af formstabilt plast med stål- eller aluminiumsprofil og skades derfor ikke af vind og vejr – du kan altså nyde din udestue året rundt, uden at skulle bruge en masse timer på vedligeholdelse.

Med en udestue kan du lave en tilbygning, der passer til dit hus og dine behov. VICA Danmark bygger udestuen så den passer til husets størrelse og arkitektur og selvfølgelig efter dine ønsker.

Vica-Kildeagervaenget-188-8361-1-_Content Slide.jpg
Kildeagervplusªnget-188_Hasselager-7-_Content Slide.jpg
Vica-Kildeagervaenget-188-8361-2-_Content Slide.jpg
Kildeagervplusªnget-188_Hasselager-6-_Content Slide.jpg
Vica-Kildeagervaenget-188-8361-5-_Content Slide.jpg
Vica-Kildeagervaenget-188-8361-4-_Content Slide.jpg

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book møde