Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

hus-2013-004_Content Slide.jpg

Intim udestue giver huset nyt liv og lys

Lyst og venligt hele året
En smuk, klassisk villa fortjener en smuk løsning i tråd med husets stil. Familien på Samsø ønskede at skabe et unikt rum, hvor lyset kunne strømme ind året rundt, men uden at løsningen stak af fra huset. Løsningen blev en udestue med tredelte vinduer, der passede til husets eksisterende vinduer og en smuk femkantet form.

Let adgang til haven fra udestuen
En enkelt dør sikrer let adgang til haven og vinduer med ventilationshak sikrer, at der altid er en behagelig temperatur i udestuen. Samtidig sikrer isolering med lavenergiglas, at familien kan få glæde af udestuen året rundt og polycarbonat i tagløsningen får desuden udestuen til at virke lys, selv når det er overskyet.

Naturlig forlængelse af huset
Det er de små ting, der gør det, og små ting som et par trin ned kan få et rum til at virke afsides. Derfor valgte familien en udestue med et støbt fundament i højde med eksisterende sokkel, så de altid har uhindret adgang til den 16 m² store udestue.

Fakta

En smuk klassisik villa med en smuk klassisk udestue
Vinduer og sprosser tilpasset husets eksisterende vinduer
Støbt fundament i højde med eksisterende sokkel sikrer direkte adgang til udestuen fra husets stue
Isoleret til helårsbrug med lavenergiglas og polycarbonattag
ude_gavl_4_1_Content Slide.jpg
ude_gavl_4_2_Content Slide.jpg
hus-2013-004_Content Slide.jpg
ude_gavl_4_Content Slide.jpg
hus-2013-008_Content Slide.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog