Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

3677981_58-121-16_photo_web_Content Slide.jpg

Victoriansk strejf til patriciervillaen

Hyggen fortsætter i udestuen
En smuk patriciervilla tør de færreste forbryde sig arkitektonisk imod. Og heller ikke familien her, som har fået en løsning, der smelter sammen med husets nuværende stil, blandt andet takket være de matchende vinduessprosser.

Den 25 m² store udestue er løftet med et fundament, så gulvet i huset og udestuen flugter og skaber et naturligt flow. En lille vindueskarm hele vejen rundt hygger og skaber god rumdefinition. Dobbeltdøre og en standsmæssig trappe leder videre ned til haven.

Mere lys i hverdagen
Ved at åbne op i gavlen har familien fået langt mere lys ind i villaen. Det valgte polycarbonattag er mørkt på ydersiden, men med lys inderside, så det virker som, at solen skinner selv på overskyede dage. De sprossede vinduer kaster de samme hyggelige og smukke skygger, som er kendt fra resten af villaen.

Et rum til hele året
Udestuen er tænkt og fungerer som en naturlig del af villaen. Alle materialer er derfor isolerende for at sikre en behagelig temperatur sommer som vinter.

Fakta

Udestuen er helt tilpasset den smukke patricervilla
Den 25 m² store udestue er løftet med et fundament, så gulvet i huset og udestuen flugter
Alle materialer er isolerende som sikrer en behagelig temperatur året rundt
Dobbeltdøre og en standsmæssig trappe leder videre ned til haven
3677981_55-121-16_photo_web_Content Slide.jpg
3677981_58-121-16_photo_web_Content Slide.jpg
1696_4_1_Content Slide.jpg
3677981_56-121-16_photo_web_Content Slide.jpg
3677981_57-121-16_photo_web_Content Slide.jpg

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book møde