IMG_6968_HDR.jpg

Den perfekte udestue til et vinkelhus

Lad din udestue matche din bolig med en hjørnemodel. Vi har fokus på æstetikken og kigger altid på husets stil i forbindelse med valg af model og udestue.

Ud fra hjørnemodellen designer vi den udestue, som passer bedst til dit hus og harmonerer med det sted på huset, hvor den skal bygges. 

Hjørnemodellen fås også med et pyramidetag. 

I det alsidige hjørne

En hjørneterrasse er skøn, men på sin vis ubrugelig, hvis grunden er udsat og det er svært at finde læ.

Se mere

Forøg boligens værdi med en glasbygning i høj kvalitet

At investere i et orangeri eller en udestue, er ikke kun et spørgsmål om at realisere drømmen om, at komme tættere på lyset og naturen. Det er også en investering, som kan betale sig på lang sigt.

Læs mere

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Ideelt klima i udestuen året rundt

Et åbent rum med masser af lys. Det var, hvad ægteparret fra Them drømte om, da de henvendte sig til VICA Danmark. Og det unikke hjørne i husets konstruktion var da også ideelt til en udestue med glastag, der kunne sikre masser af lysindfald i de oprindelige rum.

Se mere

Fra vindblæst terrasse til paradis

Hvad nytter det, at have en vidunderlig udsigt over mark og vand, når vinden er strid på terrassen og får selv de garvede til at søge ly?

Se mere

Få en GRATIS virkelighedstro 3D-tegning

Med VICA Danmarks 3D-tegneprogram skaber vi sammen din drøm om et orangeri, en udestue, pavillon eller et drivhus.

Lige nu kan du få en GRATIS virkelighedstro 3D-tegning af din VICA Danmark løsning i sammenhæng med huset og haven, hvis du booker et møde inden den 15. oktober 2019.

Læs mere

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Find nærmeste showroom